FK Partizan

1. JAŠTA GREŠKA LOLO

2. Pa ono istorijski gledano, u prvom svetskom ratu Bugari, i ostala gamad su nas prvo pobedili, pa smo im jebali majku svima posle.

STOGA SAM MIRAN PRED REVANŠ!

3. Bugari sasvim prosečna ekipa, ništa naročito. Partizan, u odnosu na utakmicu sa Jermenima, iznad mojih očekivanja. Prvo poluvreme smo izdominirali lagano i očekivano pali posle vodećeg gola, po sistemu "munuli smo im ga u gostima, sad nas bole patka, doće oni na našu livadu".

Tarmi će da napuni boraniju u Beogradu garant. Napred Partizan !

4. Sutra ću da seciram malo kako smo igrali, ali Bugari mogu da se pozdrave sa prolazom dalje, na veliku žalost ciganskih medija. U Beogradu neam šta da traže. Mitar dva gola i to peške, a Đemba je igračina.

5. Hahahahah koj si ti optimista. u Bgu 1-1 ko protiv Genka i to je to.

6. Živi bili pa videli. Ja tvrdim da prolazimo.

7. Živi bili pa videli. Ja tvrdim da prolazimo.

+ 1 000 001

8. JEBALI SMO LUDOKURAC

9. Pa da je Scepovic fudbaler sad bismo imali 2:2 , i ko iz picke bismo odigrali 1:1 i otisli dalje.
    Ovako tesko da cemo proci bez primljenog gola, a ne izgleda mi da mozemo da damo 2 komada bilo kome trenutno.
    Jebote, poveli smo u 55. minutu. savrsen scenario za tekmu u gostima. I umesto da se povezu i dobiju motivaciju da grizu,pa da od 80-90og minuta sevaju kontre, mi im damo da nam okrenu ko da nikad lopte nismo igrali.

Igraju mnogo brze od nas i zato su nas nadigrali. Scepovic ima 21414124 kontakta s loptom, uz to je neupotrebljiv kod visinskih lopti. Ivanov dosta lose odigrao. Aksent standardno raskrsnici na sredini i bole ga falus da se vrati. Gulana sam pohvalio da ga ima i napred i nazad, i onda onako izbleji kod drugog gola ko da je na VOSu.
    Rasovicu uruciti otkaz jer je dozvolio da Scepovic pored zivog Jojica 2x "sutira" iz slobodnjaka.
    Sudiji se najebati majke kad se ode na letovanje u Grcku.
    Djemba Djema tu tu i i tamo tamo. Imao je 2,3 dobra poteza, al onaj zuti karton ne sme sebi da dozvoli. On sad tripuje da je Mancester i dalje, i da ce mu sviraju sve jer je on Djemba Djemba. E kurac kurac.

10. E kad Đemba Đemba dobije žuti, jer to automacki crveni? lolo

11. КЕЕП ЦАЛМ
    АНД
    ШЋЕПА У НАПАДУ

12. Kako kazu novine, stize Fofana.
    Al ja bih ipak voleo Tejga. Mada, ovo znaci da Mitar i definitivno odlazi.

13. Tejgo je dobar ali istrosen, ovaj Fofana je za nasu ligu odlican.

14. Јебига, сада моја дефка о Николи Гулану више нема смисла.
    Очајно смо играли, не знам шта сте ви гледали. Ђембели је солидно одиграо, голман онако, а Аксентијевић је баш крш. На Шћеповића нећу ни да трошим речи, то треба затући. Још ће и његов син и син његовог брата играти за Партизан, па ви видите.

15. А је л' истина да је онај неки њихов играч играо иако је под суспензијом? Можда се распадне Белгија па Партизан прође даље? Или Хрвати прогласе капитулацију кад се врати Војвода...

16. Или Хрвати прогласе капитулацију кад се врати Војвода...

OVO JE MOGUĆE
    SAĆE VOJVODA BLIŽI SE OKTOBAR

17. GLOBALNO ZAGREJAVANJE, VODA ĆE POTOPITI NIZOZEMSKU I ETO PARTIZANA U LIGI ŠAMPIONA!

18. Vi treba da slavite sto ste prosli Siraka jebote. Jes da smo i mi ocaj, al vi ste bas usrali motku, jos kad vam odu 2-3 igraca...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.