FK Partizan

1. ne razumes jer si glodarskog porekla

2. preimenijte temu u FK Partizan IN MEMORIAM, jer ja sam samo došao da izjavim saučešće svima koji su se pre ovog incidenta (mislim na onaj na terenu, ''Veliki Derbi'' je naziv koji ne zaslužuje) navijali za ovaj FK.

Ovaj klub je sistematski uništen, a glavni saučesnik u zločinu je ''navijačka grupa'' ALKATRAZ. Nazad u paleolit jebem vam majke u pičku i povedite gazda djuru sa sobom.

A Rašović....neću ni da počinjem, nije on glavni problem. Činjenica je da je promašio zanimanje.

3. ne tebi nego ovom sto se pravi lud, kako bi smeo mudu tako nesto da kazem

4. ma smeš, nego pitam jer mi nije bilo jasno čime sam izazvao komentar :)

5. no ofens

none taken, od cigana i nisam navikao na bolje (:

6. cokula kokodačeš po forumu kao da si sam skinuo tu zastavu. a u stvarnosti nisi mako gujscu iz višegrada lololo

7. Pa nisam mako lolo, samo kaem da je preljep barjak, ništa više.

8. GLODARI SU ZA OVAJ DERBI OTKRILI VATRU, KO ZNA MOZDA ZA SLEDECI OTKRIJU TOCAK

9. Tužno je gledati vas cigane kako se radujete pobedi zahvaljujući autogolu :(

10. hahahaahhahahaahahhaahahhahhahhbh

11. čuj skinuli nam zastavu, boli me kurac lol. a i čuo sam da je bilo fazon 200 cigana na 50 hedhantersa

12. čuj skinuli nam zastavu, boli me kurac lol. a i čuo sam da je bilo fazon 200 cigana na 50 hedhantersa

Јебали вас хулигани више, један мање, боље је. Дабогда се сви истребили међусобно.

13. E KOJI KRETEN MORAS BITI DA PALIS ZASTAVICE SVOGA KLUBA VALJDA NAS U SVEMU KOPIRATE PA STE ODLUCILI I U TOME
    http://www.youtube.com/watch?v=mIfVRe2EXKQ
    VIDELI NAS PA POCELI I VI
    http://www.youtube.com/watch?v=b95adJEfiVA

14. GROBARI KOJI KURAC JE BOLJI UKRAJINSKI ILI CIGANSKI

15. Јебали вас хулигани више, један мање, боље је. Дабогда се сви истребили међусобно.

ma ni mene to ne interesuje, zato i kažem da me boli kurac za tu zastavu. čisto prikazujem cokuli kakvo je stanje, jer se on loži na taj ultras fazon, koliko sam imao prilike da vidim.

16. a tvoj avatar govori o tome da uopste nisi nikakav ultras

17. Не кажем теби, него читам последњих пар страна и пиздим што се више брине о томе ко је коме скинуо заставу него о фудбалу.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.