Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. Pa razvila se jebote?? Ne razumem pitanje..

  2. Само име каже: ЖИВО биће. Оно не може да опстане ако остане упрошћено на нивоу праисторијских бића.

  3. Meni samo nije jasan prelazak iz neorganske materiju u organsku i svako objasnjenje koje sam cuo na onim naucnim emisijama je bilo govnjivo.

  4. kako to da mi postajemo zreliji i pametniji sa godinama, kada je jedan od osnovnih zakona fizike taj da se sve sa vremenom uprošćava?

    Који је то закон физике?

  5. Pa u prirodi svemira nije da se stvari razvijaju.
    Stvaraju se nove zvezde, ali se stvaraju u sve manjem i manjem broju. Za mnogo godina ih više neće ni biti. Sunce je od prvog trenutka života počelo da propada. Kako onda živa bića nastavljaju da se razvijaju?

  6. Не знам да л' си чуо, ал' и жива бића пропадају и умиру. Мисим не бих да те плашим сад овим, али јебига.

    Sunce je od prvog trenutka života počelo da propada. Kako onda živa bića nastavljaju da se razvijaju?

    Ово није тачно. Сунце је још млада звезда, још у фази развоја.

  7. Ize cega je nastao prvobitni organizam??? kad smo vec usli duboko u ovu temu...jel on nastao ni iz cega?

  8. Dobro Varnere, niko te ne tera da se praviš glup. Ako ne znaš odgovor na pitanje, ili ga ne razumeš, lepo pitaj šta nije jasno, ili iskuliraj.

  9. E jebite se. Ja mislio da ću pročitati kako je Rtanj strateška baza šejpšiftera a vi raspravljate o nekakvim ćelijama. Doduše, raspravljate o šejpšiftovanju ćelija, možda ćete doći i do reptila.

  10. Не правим се глуп, већ ти питање нема смисла.

  11. Pa ima više razmišljanja o nastanku prvog organizma... nekom hemijskom greškom ili su neki primitivni organizmi pali iz svemira itd..

  12. Pa dobro nek su pali iz svemira al opet tamo su morali da nastanu iz nekog kamena ili kapi vode opet fali to objasnjenje

  13. Uglavnom prica ''ne pije vodu'' isto kao i ona o Adamu i Evi....Ne moguce je stvoristi nesta iz nicega....tako da prvobitni organizam nije mogao da nastane tek onako...

  14. Pa mogao je da nastane!!! Napravi se neki hemijski bućkuriš i on pukne i naprivi se neko jedinjenje hemijsko kurac i mutira i stvori se i tako to!!!11

  15. А је л' могу дух и душанка да имају децу?

  16. Daj bolje objašnjenje od mog

  17. Prije cu povjerovati da je Bog stvorio nest' nego da je nest' se stvorilo samo od sebe iz nicega...

  18. Pa nije ni iz čega kako ne kontaš... Neke hemije se pomešaju slučajno i stvori se nešto skroz primitivno... Neke ćelije, bakterije, šta god i onda one mutiraju pri deobi i stvori se nešto složenije itd.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.