Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. dokle ste otišli pih :D ... ovi naučnici kažu da je život došao iz svemira udarom asteroida i to je čak potvrđeno. a kako je tamo u svemiru stvoren to je Boga pitaj kako. i ja se slažem da nema smisla da je nešto nastalo iz ničega. tek tako.

  2. DUHOVI!

    Fazon prolaze kroz zidove vrste betonski!

    VANZEMALJCI! Lete u kuhinjskom priboru i penetriraju ruralne rčeve.

  3. E ja sam viđo duha jednom
    EDIT: halucinirao sam imao sam 42 temperaturu ali ipak..

  4. Зајебите настанак живота, пишите приче као на првих пар страна.

  5. Е ово је већ смешно. Као да се они иза сцене не договарају унапред. Да је један- два случаја па у реду. Али сваки појединачни случај, то већ смрди на пецаљку за наивне, како би се, наводно, пласирале приче о ''чудима''. Чуда мој курац, кад морам да лајем. Да та чуда имају неку праву вредност, осим да бабе испирају уста причама да им прође дан, још бих и поверовао.
    Постојање Бога се можда не може доказати ни оповргнути, али преваре могу и те како.

    Још ово, па се више нећу јављати по овој теми, која је покренута ничим изазвана.

    Јеси ли мислио на овај начин?

    Ово отпада. Лик о коме причам, који је све то доживео, је претерано намазан, никада не би могао да падне на приче оваквог типа. Тренутно је један од најбољих младих правника у Црној Гори, а знам га и када смо многе ствари заједнички радили, пре би преварио било кога него њега (на пример, као студенти заједно смо освојили једно првенство европског ранга, у великој међународној конкуренцији).

    И не можеш једноставно да, када нешто не можеш да укалупиш и схватиш, моментално помислиш да су људи дебили који су поводљиви. То би значило да си ти ах тако паметан и да све што ти не разумеш и не можеш да укалупиш не постоји, јел тако?

    Ако бисмо кренули тако, ја бих могао да кажем да у еволуцију верују само необразовани људи, јер само необразован човек може да верује у нешто што није доказано било чиме материјалним, сем претпоставкама и општим консензусом (До данас није нађена ниједна међуврста, ниједан прелазан облик живота, ниједно прелазно стање материје, које би било материјални доказ еволуције). А ако идемо даље, само глуп човек може да верује у теорију које се на крају живота одрекао чак и њен творац, када је видео да нигде не може да укалупи, на пример, рибе са светлећим или електричним органима, и још много штошта. Али то није поента приче.

    Једноставно, ако немаш аргумент, не може једини "аргумент" да ти буде "сви су глупи, а ја сам, ах тако паметан", јер се неће преко пута увек налазити глупи људи.

  6. То би значило да си ти ах тако паметан

    Јесам. Имаш проблем с тим?

  7. Извини, али за она чуда штоп ми наприча, за то никад нећу моћи да прихватим да је то, једноставно, чудо које се, ето, догодило. За све мора да постоји објашњење.

    Ако бисмо кренули тако, ја бих могао да кажем да у еволуцију верују само необразовани људи, јер само необразован човек може да верује у нешто што није доказано било чиме материјалним, сем претпоставкама и општим консензусом (До данас није нађена ниједна међуврста, ниједан прелазан облик живота, ниједно прелазно стање материје, које би било материјални доказ еволуције). А ако идемо даље, само глуп човек може да верује у теорију које се на крају живота одрекао чак и њен творац, када је видео да нигде не може да укалупи, на пример, рибе са светлећим или електричним органима, и још много штошта.

    Чим не верујеш у хришћанска чуда, одма си следбеник Дарвина. Браво за тебе, управо си постао исти као и већина надобудних верника, иако то можда ниси.

    И не можеш једноставно да, када нешто не можеш да укалупиш и схватиш, моментално помислиш да су људи дебили који су поводљиви.

    Очекујеш да, једноставно, прихватим неко ''чудо'' које се коси са границом нормалног и да ћутим, а да ми такве наивчине кроје капу и да имају право гласа на изборима? Неће да може. То ЈЕСУ приче за наивчине и ја се тога држим.

  8. Ne serite, jebo vas Darvil sve sa Amfilohijem. Otvorite temu 'EVOLUCIJA U OČIMA VJERNIKA' mada sam siguran da ima već takvo što. Pričajte o duhovima i vanzemljacima. Nemojte nas ubjeđivati da duhovi ne postoje izvodeći argumente o evoluciji. Jeste, pametni ste obojica, lutke moje male, al' ova tema nije otvorena da neko bude 'pamet par ekselans' već da se podjele svoja iskustva. Ako ne vjerujete ili nemate iskustva - nemojte trolovati i biti moderni. Skontali smo da ste vi obrazovani i da ne padate pod uticaje energetskih kolapsa zato što imate veće kurčeve. Jebiga, mi nemamo i zato apelujem da ostavite nas ruralne, neobrazovane, zatucane i sugestivne na miru.

    kizo
    DUHOVI!

    Fazon prolaze kroz zidove vrste betonski!

    VANZEMALJCI! Lete u kuhinjskom priboru i penetriraju ruralne rčeve.

  9. Ja vido neke duhove danas.

  10. Ja se pokido kad sam vido sliku, nisam mogo da verujem da je to dospelo na vesti a izgleda kao da je mrlja ili neki insekat koji je proleteo tuda.

  11. Де баш изнад Буковца, што не изнад Бегеча?

  12. Evo iz ličnog iskustva, jedno veče ja sam u sobi razgledam defke na vuki, pijem kafu pljugam, opuštencija neka. Međutim iz pravca prozora čujem neko krkljanje tipa ahr pauza agr pauza ara ahara i tako, traje to neka 2 minuta, pogledam na sat kad ono 3 posle ponoći, ja se userem čuo onu foru da je tad zvanično umro ISUS HRIST i da se tad demoni rugaju Bogu, uh bre, ja se znojim, ono kraklja li krklja, skupim ja snage izađem napolje, mrak, nista se ne čuje. Snimim pored sušila, nešto stoji, u kurac jeb'o te zmaj, muda odoše u stomak, ja dohvatim neku obuću, vrste tike i uputim prema demonu... ono ništa, vratim se ja u kuću, opet čujem isto sranje, ma rek'o sad ću ti jebem mater!....

    kad ono trip bolesni... šta se desilo zapravo... Odlučim ja pre spavanja da izgulindžam majmuna i stavim neku pornjavu da se učitava, a loš mi protok, a zvučnici okrenuti u pravcu prozora, prebacim ja na taj tab ono neka likuša drnda pizdurinu, a ti krkljaš jebem li ti semenku, pa neće mi se na tebe sad dići, po cenu da me demoni jebu... I tako ti ja shvatim da je to sve u glavama našim, nadam se da će ovo nekom koristiti i da neće napraviti ovakvu grešku...

    EDIT: Zaboravi da kažem, sutra provalim da je pored sušila stajao neki stari šporet.

  13. I tako ti ja shvatim da je to sve u glavama našim

    То је то.

    Мени се често од сопствене косе учини да је нечија рука.

  14. Haha blendamedved kolko si me nasmejao :)))

  15. Ово ми за летећи тањир ми је фацинантно. Интересантно је да се паранормалне ствари у нашој држави дешавају у покрајнама. Духови и чудеса у доста заосталом Косову, док је Војводини неки опаки хај тек. Да ли то Војвођани поручују Косоварима да сецесију врше мало софистицираније? Ето теме за теоријозавераваче.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.