Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. Nešto postoji, ja sam jednom u šumi slušao kako vrišti, al zanimljivo je da kad vrisne suzi ti vidno polje koliko je to jezivo. Taj vrisak... Očajnički, teški, mučan. Kao da neko vrišti pored tebe a čuješ ga u daljini. Ma jezivo, u kurac, što pričam o ovome, sav se naježih.

  2. Da, u Srbiji je moguće naići na naziv KAČILO, zato što iskoči iz mraka, skoči ti na leđa i zakači se na tebe i onda trčiš do zore. Jednog junaka iz mog sela je zajašilo kačilo, al' pošto je ovaj bio junačina od 2.30 i 180 kila a nije debo, trčo 15 sekundi, onda skonto šta je u pitanju, pa ga streso sa sebe i pobjego u drugom pravcu. Sutradan je obišao to mjesto po danu i naišao na želatinastu masu prosutu duž cijele njive. Al' obični čoek kačilo ne može skinuti sa sebe. Kad te uzjaši kačilo znaj da ćeš trčati čitavu noć.

  3. ma to je čupakabra...

  4. И ја бих тако вриштао да останем без домета на мобилном.

  5. Čitao sam jednom da su u blizini nekog nemačkog gradića imali takvih problema. S vrmena na vreme čim se smrkne iz obližjeg šumarka počinjali su da dopiru neljudski krici od kojih se ledila krv u žilama. Dok bi policija stigla krici su prestajali i nisu zaticali nikoga.

    Jednog dana istina je izašla na videlo, krike je proizvodio izvesni J. Hans, kancelarijski službenik koji je uveče odlazio u šumarak da urla kako bi se oslobodio nagomilanog stresa. Tvrdio je da radi, otkad je počeo redovno da se dernja čak je i kosa prestala da mu opada.

  6. Probajte u sred noći, u doba mrklog mraka i gluvila, u gluvo doba nešto. Lezite na bok, recimo na desnu stranu. Desnu ruku provucite iza glave i sporo je pomjerajte prema lijeovj strani glave. Dodirnite glavu desnom rukom, najbolje između obraza i ušiju.

  7. I šta će biti - iskočiće Aladin i 40 razbojnika?

  8. Neće biti ništa, osim ako se bojiš vlastitih udova. Malo zajebavam.

  9. mene zanima ko e onaj duh sto e stalno sa ocem i sinom? el to deda?

  10. Bilo je u eksplozivu jednom, pricala neka baba kako joj na tavanu zive drekavci. A zivi u kuci koja je blizu mesta gde je bio austrougarski stab u Prvom svetskom ratu. Tu su oni drzali i zarobljenike i zene su silovali. Kaze posle su decu bacali u neku mocvaru, baru ili koji je vec kurac, a drekavci su kao neki kurac duhovi mrtve dece. Kaze baba da ne moze da spava kad pocne da tutnji nocu po tavanu i da se dere. Ja mislim da je baba malo prsla.

  11. Како то да се духови, утваре, летећи тањури и покемони увек јављају ван БГа? Отерао их Ђилас?

  12. Da doprinesem temi.
    Jedno veče, legoh ja u krevet, sve po PS-u. U neko doba noći, otvaram oči i vidim dve prilike, sive, kao sa aurom oko sebe kako stoje pored kreveta. Naravno, pokušavam da se derem, ali nikakav glas se ne čuje. Ne mogu da se pomerim, totalno sranje. Tek kad su misteriozno nestale, vraća mi se kontrola i naravno, skačem iz kreveta pravac do prekidača. Upalim svetlo, sve ok.
    Više nisam spavao... :)

  13. Urbano jebiga. Kao sto nemas ni divlje zivotinje. Nece duh da ga svi vide.

  14. ja sam kao racionalna, al sam triper žešči..taman kad pomislim da sam normalna, počnem da tripujem..i jeste mi nelogično da baš ničega nema, kad razmišliš onako neegocentrično. mada se ne plašim mraka, groblja noću, duhova i ostalih sličnih paljevinstava, da ne nabrajam mrzi me..

  15. Како то да се духови, утваре, летећи тањури и покемони увек јављају ван БГа? Отерао их Ђилас?

    Ахаха! :)

  16. А озбиљно, ни до Крњешеваца да наврну.

  17. meni su uvek bile dojaja one priče kad sam bio klinac kao šatro prizivanje duhova pa stvari počnu da lete po sobi lololo