Čestitke pobedniku, pre svega. Odličan je bio kup. Iskerno, u finalu sam dao glas poraženom, pobedniku sam zveknuo majnus, ali se mora priznati da je najviše pokazao tokom celog takmičenja.
Postigao sam da metnem svoj glas u većini održanih duela, ali je prava šteta što nije bilo bolje ispraćeno, a da nije Kostića, verujem da bi sve puklo. Čestitke stoga i za organizaciju.
Evo, gotov je i oktobarski kup. Malo je falilo da se završi u decembru. Pobedio bobi braun, kome čestitam.
Ostalima hvala na učešću. Nadam se da ste se lepo izigrali i zapamtite ovo iskustvo, jer će sledeći kup biti ili nikad ili kad Stefan Kostić postane moderator.
Ostalima hvala na učešću. Nadam se da ste se lepo izigrali i zapamtite ovo iskustvo, jer će sledeći kup biti ili nikad ili kad Stefan Kostić postane moderator.
Хвала свима на честиткама и ривалима ( редом од првог кола квалификација, до финала ) :
Унамеду89,
НикоНемаВакију,
Брусу,
Апофису,
Бурзуму,
Натнати,
Крампоному
и Самјуелу на фер плеју током турнира.
Кад мало боље погледам ко су ми све били ривали до завршнице овај "успех" ми се чини још и већи, јер је жреб био немилосрдан према мени. Све сами познати и признати аутори одличних дефиниција, са по неколико насловних страна на конту.
Још једном хвала им, јер су ме мотивисали за такмичење.
Хвала Стефану на обавештењима и мод тиму који је осмислио и испратио КУП до краја.
За Бруса: - Биће пивакиса, само док дођем у тазбину. Деда је клао гице, па ћемо ићи по суво!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Честитке Бобију на победи, свака част.
Мислим да би било фер захвалити се Костићу који је одрадио све ово до краја :)
Честитке бобију :)
Bravo organizaciji na izguravanju cele priče, baš ste se trudili oko tema na kraju. Čestitke bobiju braunu, naravno.
Браво за Бобија! А што каже ĆМарко браво и за Костића за организацију!
Čestitke, Bobi. :)
Čestitke pobedniku, pre svega. Odličan je bio kup. Iskerno, u finalu sam dao glas poraženom, pobedniku sam zveknuo majnus, ali se mora priznati da je najviše pokazao tokom celog takmičenja.
Postigao sam da metnem svoj glas u većini održanih duela, ali je prava šteta što nije bilo bolje ispraćeno, a da nije Kostića, verujem da bi sve puklo. Čestitke stoga i za organizaciju.
Bobi je držao konstantno visok kvalitet još od prvog kruga kvalifikacija, svaka čast.
I naravno, čestitke organizaciji, sponzorima i publici. :)
Bila mi je čast izgubiti od najboljeg! Bravo!
Evo, gotov je i oktobarski kup. Malo je falilo da se završi u decembru. Pobedio bobi braun, kome čestitam.
Uzdravlje.
U ime organizacije, hvala. :)
Hvala, ali ni ja ne bih uspeo da nije onih ljudi koje sam naveo u proglašenju pobednika. :)
Hvala svima, mir u svetu!
Хвала свима :))
http://img189.imageshack.us/img189/2162/mrburnsevillaugh.png
;)
Bravo Bobi, ole! Ja jes da se nisam javljao na ovoj temi od kad sam ispao (licimur), ali moram da ispoštujem čoveka!
Хвала свима на честиткама и ривалима ( редом од првог кола квалификација, до финала ) :
Унамеду89,
НикоНемаВакију,
Брусу,
Апофису,
Бурзуму,
Натнати,
Крампоному
и Самјуелу на фер плеју током турнира.
Кад мало боље погледам ко су ми све били ривали до завршнице овај "успех" ми се чини још и већи, јер је жреб био немилосрдан према мени. Све сами познати и признати аутори одличних дефиниција, са по неколико насловних страна на конту.
Још једном хвала им, јер су ме мотивисали за такмичење.
Хвала Стефану на обавештењима и мод тиму који је осмислио и испратио КУП до краја.
За Бруса: - Биће пивакиса, само док дођем у тазбину. Деда је клао гице, па ћемо ићи по суво!
Cestitke svima !! Bravo Bobi, najjaci si !!
Честитам бобију, а и осталима што добре дефке написаше.
Cestitke pobedniku!
Браво боби, брао :)
U čast Bobi nek ti je lepo onda :)
Солидаришем се с осталима, честитке.