KK Partizan

  1. E konjine glupe. Ni ne zasluzujete EL.

  2. Е али што је најцрње, ови индијанци ће играти Евролигу а ви не АХАХАХАХАХА

  3. bio je dzumbus u kucu majka ovamo za Buducnost a ja za Partizan htio sam joj oci izvadit no neka

  4. Kad nam Rejnolds ote loptu i krenu na polaganje, dade koš, crnjo ga faulira a ona kamikaza iz Budućnosti skoči, uhvati se za obruč i roknu na parket momački na glavu
    ja umro, jebo sve ostalo

  5. A jebem ti akonjona, bolje da je dalo igrao, lik izgubi 10 lopti, o odbrani da ne pricam.

  6. šajbao je fino 3/4 tekme, ali je na kraju totalno izgubio kompas

  7. Da li su vam pune gaće vać sad?

  8. Ali to je FMP, a ne evropska Zvezda!
    Svaki dan pred spavanja to da ponavljate sebi...

  9. Aj jugs nemoj srati..

  10. Poz grobari.
    Poz musavi.
    Moja zelja ispunjena.
    Pobednik je sam.

  11. Dobar je ajfon samo što mu je stil više za dvojku nego za keca a napisao sam još u toku utakmice da mi se ne sviđaju onako riskantni pasevi(doduše kad prođe bude prelepo ko onaj pas mačvanu) al nema veze
    JEBAĆEMO FMP

  12. Jbga, preostaje vam sledeca sezona...

  13. ...i domace prvenstvo u blatu.

  14. Ako ćemo realno, odlučilo je ono kad je Planinić dirao rukom mrežicu i nisu poništili trojku. Otišli na +4, 30 sekundi prije kraja...

  15. Odavno nisam ovako navijao da sudije kradu.Cigani se radovali kad smo vodili a onda Dulo cuo da nam je cetvrto mesto otvoreno, trazio maut i rekao KO DA KOS DA MU UMRE MAJKA!

    Bravo Partizane, praljv posao odradjujes sam, ko kad je Ned Stark sam svojim macom osjeko glavu onom izdajniku, a ne da samo pozeli smrt nekome a drugi da gubiju!

    A u zadnaj 2 minuta sudije su bile iz nekog drugog sporta na levoj strani terena, al srecom bar su bili na visini zadatka na desnoj.

  16. Ako ćemo realno biće te jebani.

  17. Od-li-cno!
    Sve po planu, jeste da mi je bilo malo krivo zbog poraza, ali sklopile su se kockice, igracemo sa nerojima na krv i noz.
    Sudjenje genijalno, narocito priznavanje poena nakon povlacenja mrezice. Ali nema veze, igramo sa govnarima polufinale i gagujemo coravog i pickoustog!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.