KK Partizan

1. Haha a što se nerviraš jbt.

2. Evo izpizdeo sam, ne znam uopste zasto ti odgovoram, valjda iz nekog postovanja jer smo dugo na sajtu, ali u svakom drugom smislu nismo ista liga... nemamo zajednicke teme za razgovor, udaljeni smo u svakom smislu milionima svetlosnih godina itd... bukvalno, kunem ti se, slusao sam smislenije stvari od 12-godisnje dece, dakle cela spika ti se svodi na razgovore o vremenu, nekim nebitnim internim stvarima infantilnim prozivkama koje ne ucine cak ni ocima da prevrnem, a kamoli da osetim neku mucninu ili sta teze... izraz lica mi se ne promeni. Doslovno te sazaljevam i nadam se da ces bar pod starost uraditi nesto sa svojim zivotom.

3. i da, imam posebnu simpatiju zbog Zivkovica prema tebi, zato ti nikad nisam uputio neku licnu uvredu ili tezu rec... ovo samo dobronamerno govorim, bez trunke ogorcenosti ili loseg misljenja za tebe.

4. Bombi, ja ovde obitavam jer mi je interesantno koliko nepoznatih ljudi mogu da isprozivam i da oni ozbiljno shvate, prozivke nekog lika koji je samo avatar i nik.

Jednog lika sam upoznao lično i pio pivo, Trošarinac, od tad sam se i na sajtu ponašao kao u ril lajfu.

Svi ostali ste mi neki nikovi sa šaljivog sajta i apsolutno nemam obavezu da budem fin jelte.

Da sam bio na nekom okupljanju kao većina ovde, naravno da bih se obraćao ljudima sa poštovanjem jer se znamo.

5. to je lepo, ali previse lazes jbg

6. Lažan sam ko tvoja "preskupa" trenerica od likre sa širokim nogavicama lol.

7. pa nije, ja uvek istinu govorim, a ti lazes bas dosta jbg

8. Pa iskreno, bolje da si lagao za onu trendžu.

Onaj užas sa širokim nogavicama koje prekriju patike, može da nosi samo određen broj ljudi, a to mi govori mnogo o tebi.

9. a nije siroka, tako ispalo na slici, naravno nije dziberska ona sa steznikom oko clanka, pre bih odsekao nogu nego to da obucem, vec neki normalan kroj, poput farmerica pa ti se ucinilo... i nije likra nego neki pamuk, jebem li ga, mada davno je stradala i bacena. Drugo, bas orginal jbg i skupo placen, tako da ne kenjaj jbg, ne prepoznajes kvalitet. Stajala je bas super

10. KK Partizan: -Uradi/dobije nešto

nebojsh0 čović: OĆU IJA ISTO! MORA IJA ISTO!

11. propade master work u paintu... nista, cekamo sledeci duel sa limenkarima

12. Hah, a jesu malo presrali, ajde domacinstvo je domacinstvo, ali da Filip Covic postigne 12 poena iz slobodnih bacanja haha pa koga je on jebeno u stanju da pretrci i da izazove tolike faulove na sutu

13. Ništa me ne čudi u ovoj sns državi poslušnika da se Filip nađe na širem spisku reprezentacije.

14. Poprilično sam siguran i da jeste

15. Ako se to bude desilo, dužnost bi bila svakog čoveka koji planira sebe da gleda u ogledalu, ne samo da bojkotuje reprezentaciju, ne čak i da navija protiv nje, nego da aktivno radi na sabotiranju iste, tipa vidiš nekog od njih na ulici, prodaš im sendvič sa salmonelom

16. hahahah zamisli reprezentaciju čiji dres nose Filip Čović, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić.... hhaahhaa pa jebote kao neka low budget britanska komedija o košarci

17. CIme je poziv na siri spisak zasluzio Branko Lazic, to mi je veca misterija od Fice ne licim na zvanicnog oca Covica?

18. Je l se i dalje prodaje priča da je "lebranko" najbolji defanzivni košarkaš u evropi, a i šire?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.