covek apsolutno nije u stanju da odbrani niti jedan napad nikome na svetu legalnom odbranom, svi znate jednog takvog na basketu... godinu dve su ga trpele sudije jer je sramota da ono bude 5 licnih za 4 minuta, ali posle su svi rekli ajde bre teraj se u picku materinu brdjansku i tu se video kvalitet
A dobro ipak je on legenda zvezde i igrač koji će verovatno doživotno i igrati tamo jer je generalno nesposoban da igra bilo gde drugde osim u nekim zaista nižerazrednim klubovima po poljskoj, češkoj, ukrajini... gde će se njegov buldoški stil igre možda i tolerisati.
Tolika je legenda da niko na ovom bijelom dunjaluku nije u stanju da kaze kada je Lebranko potpisao prvi ugovor sa zvezdom. Postoje pisani tragovi na interentu o produzetku ugovora 2015 godine, ali misterija koja jos nije otkrivena jeste kada je legenda kluba potpisao prvi ugovor za taj klub, tako nesto ne postoji nigde i niko ne moze da odgovori na to.
Ako se to bude desilo, dužnost bi bila svakog čoveka koji planira sebe da gleda u ogledalu, ne samo da bojkotuje reprezentaciju, ne čak i da navija protiv nje, nego da aktivno radi na sabotiranju iste,
Ja ovo radim i bez Čovića još od vremena. Avangarda
Nisam gledao, verujem. Mislim na celo takmičenje kako je organizovano od početka i ligaškog dela, pa grupe i sad plejof. Verujem da samo neki klinac iz Slobode ili Dunava može da se naprži da igra ovo.
covek apsolutno nije u stanju da odbrani niti jedan napad nikome na svetu legalnom odbranom, svi znate jednog takvog na basketu... godinu dve su ga trpele sudije jer je sramota da ono bude 5 licnih za 4 minuta, ali posle su svi rekli ajde bre teraj se u picku materinu brdjansku i tu se video kvalitet
Nego da se razumemo, Davidovac je trenutno prvi igrac prvenstva i treba ga voditi umesto Kalinica gejpedera samo nam jos sida fali u reprezentaciji
A dobro ipak je on legenda zvezde i igrač koji će verovatno doživotno i igrati tamo jer je generalno nesposoban da igra bilo gde drugde osim u nekim zaista nižerazrednim klubovima po poljskoj, češkoj, ukrajini... gde će se njegov buldoški stil igre možda i tolerisati.
Tolika je legenda da niko na ovom bijelom dunjaluku nije u stanju da kaze kada je Lebranko potpisao prvi ugovor sa zvezdom. Postoje pisani tragovi na interentu o produzetku ugovora 2015 godine, ali misterija koja jos nije otkrivena jeste kada je legenda kluba potpisao prvi ugovor za taj klub, tako nesto ne postoji nigde i niko ne moze da odgovori na to.
Pa naravno kad lebranko i jeste czv on je otelotvorenje ideje, kluba, svega što predstavljaju u jednom čoveku
Ali dosta o njemu i o njima generalno
Slazem se, ali muci me ta misterija, bas me opterecuje. Voleo bih da pronadjem odgovor na ovu misteriju.
Dobrić lagano da se zove nemoj da kenjate
koje uvelo takmicenje.tri ranga ispod kupa srbije u fudbalu.
Ja ovo radim i bez Čovića još od vremena. Avangarda
Jedna lepo upakovana istina. Kapiram da je igračima preko kurca da igraju ovo ali su u fazonu "pa ajde, mora se".
Не бик реко, мери се патка и у овоме опасно, ако си гледо утакмицу мого си да видиш како пршти.
Nisam gledao, verujem. Mislim na celo takmičenje kako je organizovano od početka i ligaškog dela, pa grupe i sad plejof. Verujem da samo neki klinac iz Slobode ili Dunava može da se naprži da igra ovo.
HAHAH
https://www.facebook.com/448455318630952/posts/1449545731855234/
samo zato sto napises HAHAH ne znaci da je smesno brt
Jadni paća oštećen, paćini igrači pošteni..
Dabit deus his quoque finem
Ne znam ti ja taj kongo jezik bogataša
Vergilije, Enejida ti je ovo brt
https://www.facebook.com/448455318630952/posts/1449968875146253/