Prijava

Pa pozovite ih vi da ako ništa barem besplatno idu na utakmice KK Izrod Kradipare Železnik da barem na po tih sat, malo jače, trajanja utakmice zaborave na sopstvene životne probleme.

Pa bake sigurno ne prate sport. A i dobar deo deka ne prati tako da bi se teško relaksirali tu.

Eh sad a ja malo malo pa čitam o, ili čak i viđam deke koje pričaju kako su godine i godine provodili uz omiljeni klub, obišli tri četvrtine sveta sa klubom, kako je nekad sve bilo bolje i lepše, pa tako i navijanje i kako bi voleli da barem još jednom odu na neku utakmicu. E sad ko će ga znati, ali aj lepi više da ne spemujemo temu, a, šta kažeš na to?

Kažem da dobar deo deka ne prati sport, ne da sve deke ne prate sport.

Elem

Koliko su realne ove priče oko Gaudloka ili Enisa?

sretan Gaudlok svima koji slave, musavima iz predgradja preporucam da kontaktiraju Azdejkovica u vezi preporuke za vazelin

Zar ti jos navijas za KK bez obzira na cinjenicu da je na celu kluba covek koji je jedan od blizih saradnika izvesnog AV?

vidi jedan moj post iza drugog, dva moja posta zaredom

Necu ja nista da vidim, ja samo da pitam sto te se tice KK i koga ce da dovedu kad su sluge AV? Ali nema veze, nije mi toliko ni bitan odgovor

Jel moze gugl translejt za ovaj post odozgo ja ne prepoznajem jezik

I ja slavim dragi bonbas

Nikad jača a ba liga

Gledah sad ovu pripremnu protiv Mornara. Lepo igraju, brzi i moderno: u ekipi 3 random sasvim ok low tier evropska crnca, Belorus centar, Jaramaz, Rade, Novica, Gordić, Birča, Miletić, Pejners ok letonac, Janković. Možemo uz neko čudo do fajnal fora, u evrokupu nemamo šta da tražimo.

Prva tekma nam je 1.oktobra u evrokupu protiv venecije, a abu startujemo par dana kasnije protiv Igokee ako se ne varam.

Još jedna sezona puna nade, jer Rade i jaramaz baš lepo deluju, al ne prevelikih očekivanja, trudiću se da gledam što više, prethodnih 4 godina nisam 10 paćinih tekmi pogledao.

Pominje se Gaudlok, ne znam šta da mislim o tome, ne volim prangijaše, al svakako ubica od igrača.

Inače dresovi su nam topina

Sastavili smo sjajan tim, kao što kažeš igramo veoma dobro, tečno i lepršavo. Bio bi neuspeh kada ne bi ušli u fajnal for, a što se tiče Evrokupa grupa jeste teška, ali uprkos svemu kladionice nas stavljaju u prvi krug favorita. Gaudlok je top, ali verovatno neće doći. Nadamo se uspešnoj sezoni na svim poljima.

Ne nadam se ničemu, samo da ne igraju kao pičkem

У 19:00 против Фенера, СК преноси

Borbenost je najbitnija i najcenjenija kod navijača, tako da moraju dati sve od sebe. Ukoliko bude tako Fener može pasti večeras :)

Jel ovaj mene nešto zajebava?

Hvala Loki na informaciji, na srecu imam sport klub preko eona i uzivacu u duelu dva evropska prvaka i verovatno 2 od 10 najvecih timove Evrope svih vremena. Bice to prava poslastica za ljubitelje kosarke. za zvezdasrbija medije naravno ova utakmica ne postoji, ali avangarda i ne zeli da se mesa sa tim seljacinama i primitivcima.

U kom univerzumu ste i vi i Fener u top 10 klubova Evrope svih vremena? :S :S :S