Prijava

Ne dao Bog da jesmo.

Тхе Проф
A bombi…a meni tebe nešto žao.

Wtf

Ja imam 4 broja na dresu umesto sponzora dok me država sistematski uništava.
Ti imaš Žoca, skupe amere i grke dok te država sistematski uništava.
Nismo isti.

Анђус Деку

srpski boston, lepo.

Paća je prodao 3 k karata
Trihiljade evo i slovima
Treba da se ugasite

i radi ti precednik na tome

jesi ti neki mentol?

Jesam mentol, ali nisam pickica ko ti. Javi se na pp daj adresu picko

Nek je ziv precednik i kuj ga glasa
Bomb ne seri krenulo lose picke ste male sad ne gledate fudbal i to je to
Vucko otima karte ljudima i vraca na blagajnu hahahah

Sad polazete nade u basket da napravite nesto veliko
Mada glupo bi i bilo koliko ste para skrcali da ne uradite nesto

Mislim da je ono, bas lejm prozivati grobare za situaciju oko fudbalskog kluba posle svega st se dogadjalo i sto je udba/sns uradio na stadionu Partizana. Bas onako lejm. Ali dobro, vi ste i Tumbasa prozivali u posprdnom smislu, bolesnog coveka. Takvi ste, sub-humanoidi jebeni. Izabrao si dzvedzdu, prirodan izbor australopitekusa koji se jos uvek batrga da preskoci neke evolucione jaruge koje je prosecan grobar presao pre vise hiljada godina... Nema pomoci, samo cekati evoluciju i to je to.

Ajde bre sjaši više s tom spikom glorifikovanja mentalno obolelih retarda, jebo te tumbas, prirodnije je gledati na takve spodobe sa zgražavanjem i izbegavati ih i želeti da budu zatvorene umesto da se slobodno kreću, nego da ih sa nekim lažnim dušebrižništvom spominješ, sa nekom fejk setom, kao eh tvoje srce je toliko veliko da čak i za takve retarde čuva posebno mesto, i ti si zbog toga bolji od nekog drugog. A sve to, cela ta šikanerija je najgnusnije licemerje, jer ti samo rečima brineš za takve retarde, a u stvarnosti bi ih izbegavao možda i u širem luku nego ja.

u pravu je bombas, bilo kakvo prozivanje sad grobara, partizana i to u fudbalu je bukvalno popisavanje bez ukusa, po nekome ko je ocigledno crko.

naravno, da je situacija obrnuta, bombas bi prvi izvadio pache da se popiski po zvezdi, ali nemoj biti bombas.

ali smokljo, tumbas je navijao za partizan, te je bio "ocigledno bolesna osoba". da je kojim slucajem navijao za zvezdu, a i tamo ih ima kolko hoces, bio bi ocigledan primer krezube srbije koja navija za dzedzdu

Jedno me sad zanima - kako fk paća uopšte može da se iščupa iz sveg ovog sranja u koje su ga uvaljali, i postane recimo klub koji je pristojan u kupu uefa i ponekad igra LŠ, bez da ga pregaze u grupnoj fazi? Ne pitam za drugara već me stvarno zanima, jer igrački kadar je baš očajan, ono ne liči ni na šta. Drugo, niko iole normalan ne namerava da sedne na klupu, uprava neće napolje, navijači su se iselili sa stadiona (normalno, niko neće da ga biju), dugovi su vrv baš narasli itd. Dobro aj zamislimo situaciju, žvalu skinuli sa vlasti, ne samo njega već čitavu širu ekipu, i stvarno se uspostavila nekakva zdrava i normalna struktura koja hoće da dovede zemlju i društvo u red. Gde je tu paća?

Ukratko, koliko će Bombaš imati godina pre nego klub iole stane na noge i počne nešto da predstavlja?

Dobro aj zamislimo situaciju, žvalu skinuli sa vlasti, ne samo njega već čitavu širu ekipu, i stvarno se uspostavila nekakva zdrava i normalna struktura koja hoće da dovede zemlju i društvo u red

to je nemoguce u srbiji, jer mora zamenis 20% srbije onda.

samim tim, ako naredna vlast resi da bije po zvezdi a finansira partizan, moze da se preokrene u roku od 2 god, ko sto se da i videti na primeru zvezde sad, a i ranije na partizanu a ranije na zvezdi itd.

moze to vrlo brzo kad su stvari diktatorske.

naravno, u tom slucaju bi bombas pricao kako je to nezavisno od vlasti, i sve posteno i igracki, kao sto sad ovi zagrizeni cigani sto ne vole vucica u glavi prave neku vrstu doublethinka (kako se prevodi ovo, nisam na srpskom citao) da je sve ovo samo zbog toga sto je zvezda bolja ili ne znam ni ja.

ukoliko bi stvarno dosla neka meritokratska i postena vlast, da dodju da svi uzmu od zvezde i partizana sta je njihovo, ostala bi im po jedna livada, i jednima i drugima.