KK Partizan

1. ДУЛЕ ОДЛАЗИ, ИАКО СМО ПОБЕДИЛИ СА 20 РАЗЛИКЕ, ВИДЕЛЕ СУ СЕ СЛАБОСТИ НАШЕГ ТИМА.

КИНСИ, МАРШ ИЗ СВЕТИЊЕ.

2. RECITE MI JEDNU STVAR. JEL ONAJ TINSEY CIGANIN?

3. Zapatizam uzeo maha :D

4. I na pleju smo u kurcu. Jeste videli Vesterman kako je neroznski šutirao i sve mašio?
    I onog Šalića doveli leptejebo. Pa talente treba da dovodite, ne drva.

5. Mrs Gasicu sklupe sarani nas pravo leb te jebo!

6. A Milosav? PA GURNI JE DRAGANE!

7. Zar je Partizan spao na to da posle legendi ovog sporta koje su nosile kapitensku traku sada tu privilegiju ima kilavi sin Dragan?
    Jebo li ga Vlada Jovanović što ga gurao, u dupe mu nos gurnuo smotano.
    De su pare od Lučića, Pekovića, Perovića, Veličkovića, Boa, Krstića, Marića, Tepića, Tripkovića?!
    UPRAVA NAPOLJE

8. КАД БИ ТРЕНЕР НАШЕ СВЕТИЊЕ БИО ЛУКАЈИЋ ИГРА БИ БИЛА ЛЕПРШАВА, ЏАБЕ МИ ТОЛ'КИ ТРОФЕЈИ КАД НЕМА ЛЕПРШАЊА.

9. VUJOŠEVIĆ FURA ZASTARELU KOŠARKU ZBOG KOJE SE NE RADUJEM TITULAMA!

10. Ljudi nemojte me pogrešno shvatiti ali aj malo prestanite sa ovim šizenjem, uđem na temu da diskutujem o klubu i svemu ostalom, a onda naletim na ovo, pa vidim da se pored ovolikog spama i ne isplati gubiti vrijeme...malo preterujete

11. Шта курац да дискутујемо није ни почела сезона. :) Ми сваку текму анализирамо, а потом се бацимо на 10 страна спема. То је оно што нас чини нолајферима ваљда. Шта као, да прокоментаришем једним постом игром Кинсија и као да одем да спремим јело, или да јебем... НОУ ВЕЈ ХОСЕ!

12. ŠTA KOJ KURAC DA NE DISKUTUJEMO, JES VIDIO ŠTA NAM JE VUJOŠEVIĆ URADIO OD REPREZENTACIJE? RAZIGRAVA FRANCUZE I LITVANCE A NAŠA DJECA NIŠTA!

13. Umesto da se ugledaju na fudbalere, i zaradjuju velike novce i ostavljaju klub u odlicnoj finansijskoj situaciji, oni se nesto busaju kupovinom poluproizvoda iz en be a lige i dovodjenjem kojekakvih neuspelih kosarkasa iz francuske..

14. DJURA ZA PREDSEDNIKA KK!! DA SE NAUCI BAGRA KAKO SE RUKOVODI KLUBOM!! NES TI MENI CUVATI VESELOG I BERTANSA 3-4 SEZONE PA U NBA. POLUSEZONA PA ODMAH PRODAJA U VELIKANE SPORTA DINAMO MOSKVA ILI PROKOM ZA 150K EVRA. ZA TE NOVCE DOVESTI VUJADINA SUBOTICA, UROSA NIKOLICA I NARAVNO TUNDZIJA AVODZOBIJA ZA KAPITENA!!1 PA NEK DRAGI BOG DA UCESCE U EVROKUPU JER ZA EVROLIGU OCIGLEDNO NISMO.

15. Avodžobi.....srce mi zaigra kada vidim u mislima jednu takvu igraćinu u dresu svetinje!

16. Kad vidim druge kako rasturaju u pripremnom periodu, a mi gubimo dodje mi da jaucem. Da ne pominjem sto drugi najavljuju najvise ciljeve u kuriru i informeru, a mi nista. To je kriv Danilovic i treba da ide napolje iz Partizana! Zelim najave i saopstenja napada na sva 4 trofeja!

17. HOĆEMO EBINU EKEZIEOA!

18. PREDRAZE DROBNJACE VRATI NAM SE, UTURI IM JEDNU IZ AUTA!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.