KK Partizan

1. Andjuša dobar Ivkoviću, a tebi nije Dule?
    Šta je sa Stefanom Potom?
    Jebo li te Dalo, koliko te plaćaju francuzi

2. Ne mili mi se ni da gledam basket ovih godina kada vidim ko sve nosi dres svetinje.
    Neki Česi, Letonci, Francuzi i ostala govna. Prošle godine Lučić kapiten, ove godine Milosavljević. Sramota. A mogli smo Savovića da dovedemo i da mu damo kapitensku traku odmah.

3. Pa jel moguće da Musli još igra pored Gagića koji je dominirao na evropskom!!!!

4. Mene samo zanima preko koje vezez je Kinsi došao u Partizan i ko ga gura. Neki menadžer 100%. MENADŽERI NAM UNIŠTIŠE PARTIZANA!

5. lolo, u pioniru ide "da volim crno bele' a miloje se znoji, samo što ne zapeva :D

6. Mega ima definitivno najkomičniu kombinaciju boja.

7. Dajte linka puk'o Taš.

8. ima prenos na drugom ljudi koji vam je :D

9. Kako igramo ljebtenejbo ovo je fenomenalno

10. KINSI PROMAŠIO PRVO SLOBODNO MRŠ IZ SVETINJE

11. Hahahaha kako smiješno igramo, jebotebog!

12. Vestermana odmah treba oterati zato što se kurči i kao ne promašuje! RAZIGRAVAMO FRANCUZE!!!!

13. Jasno je da je dukljanin proivnik srpstva!! Dozvoljava Vestermanu i Kinsiju da se razigravaju i tako posle prodaje pune strane budzete. A srpska sveta zemlja Zeleznik? Izdaja narode, izdaja.

14. A sto 98% Srba navija za stubove to nikom nista? Mars iz kluba, najgora igra ubedljivo. Sve je Covicevo ove godine.

15. Boga mi, Vesterman je izgleda najviše napredovao, i to baš onako domaćinski, em u organizaciji napada em u šutu.
    I Bogdan je napredovao, mada se to za njega vidjelo već na EP.

16. Kakve pederske dresove ima gej viizura

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.