KK Partizan

1. Al Varda u roze šorcu ahahahahahhahaaaahahaha

2. DULE ODLAZI NIJE LEPO DA OVAKO PONIŽAVAMO SRBSKE KLUBOVE

3. Sad kreću najave, napade sve trofeje, osvajate Evroligu, naročito ćete da poludite kad budete dobili prvi derbi... A onda već oko nove godine počinju lošiji rezultati, crnci odlaze jer ne dobijaju platu i onda tamo u aprilu kad bude najvažnije nećete moći da se sastavite. Lolo

Šalu na stranu, gledao sam prvo poluvreme, stvarno odlično delujete. Trojke su bile nestvarne. I moram još jednom da natrljam nos svima koji su pljuvali Vestermana, a iz aviona se videlo da je pravi plejmejker, igrač kakvih nema mnogo.

4. Nego šta je bilo sa šalićem nisam bio kući pa odgledo samo kraj treće i četvrtu četvrtinu

5. na b92 se pominje nekakvo sramno skandiranje grobara, zna li iko o čemu se radi? utakmicu sam pratio sa mjutovanim televizorom, nisam čuo.

mjutovani televizor lolo, MOJ TV JE MIROSLAV NIKOLIĆ!

6. Šalu na stranu, gledao sam prvo poluvreme, stvarno odlično delujete. Trojke su bile nestvarne. I moram još jednom da natrljam nos svima koji su pljuvali Vestermana, a iz aviona se videlo da je pravi plejmejker, igrač kakvih nema mnogo.

mršći sa teme, mi cigane ne volimo ni kad darove nose lolololo

7. Ma skandirali "Čović Vesna jebe se ko besna onananananananana", ništa strašno

8. ahahhahahah, ja reko nešto ozbiljno lololo

9. Ja sam ponovo oduševljen. Izsnajperisali smo ih da nisu znali šta ih je snašlo. Leo ih je pocepao. Ma opet da ne izdvajam, jednostavno još jedna vrhunska tekma. Bravo Crno Beli.

10. Možda zbog Pravda za grobare i Poruka za Brankicu i sudove.
    Jebali smo roze pedere.
    Musli novi Divac.
    Dobri su ti srpski košarkaši što nemaju 'ić

11. JEBALI SMO VIZUROA!!!

12. Šalić izgleda nije hteo ni da čuje Duletova nagovaranja. Tako prolaze najtalentovaniji srpski centri koji odbiju da igraju za reprezentaciju Crne Gore.

13. Kažem ja da smo lošiji.

Mi smo pobijedili Igokeuoa 11 razlike a limenke ih dobiše 20 razlike.
    Što automatski znači da bi limenke nas uzeli bar 9 razlike.

DULE NAPOLJE!

14. Dule kaze da je Salic hteo da se usere, i da ga je zato pustio ranije u svlacionicu.
    Kinsija je cini mi se jednom ubacio u drugom poluvremenu.
    Pionir je bio fino popunjen,mada sam ja naravno dosao cuku ipo ranije, pa kupio kartu i usao za minut ipo..

Westerman igra ko da ima fazon 35 godina, sut mu je napredovao samo tako..
    Milosav mi deluje kao da je malo ispao iz ritma, imao je nekih par losih odbrana gde je cak i Dule prikenjao za nonsalantnost..
    Prvo poluvreme nam je odlicno, pred kraj trece i pocetkom cevrtve se igrao divlji basket, 3x nam skacu u napadu, dodaju se kroz reket, u napadu krecemo sa nekim piruetama.. Razumem mladi su,al bas nebo i zemlja sa prvim poluvremenom..

Mega je ipak mnogo slabija u odnosu na proslu godinu,a nazalost, mislim da ni Igokea nece moci nista vise da uradi od gorjneg dela tabele..

Mi jebemo, ostali nek se poredjaju kako im volja.

15. KOGA ONI OĆE DA PREVARE? PRVO POLUVRIJEME JE BILO SAMO DOBAR MIX KLIPOVA SA JUĆUBA. SVI ŠUTAJU NIKO NE PROMAŠUJE, PA MISLE LI ONI DASMO BUDALE??? ISTO TAKO SAM PRIMJETIO PROTIV FMPA PROŠLE GODINE, PUSTILI OD BERTE BEST OF SAMO SIPAJU TROJKE, AL MU JE NA JEDNOM SNIMKU FALILO POLA PRSTA NA ŠUTERSKOJ RUCI. HA! MONTAŽA!
    Drugo poluvrijeme je već išlo direktno.

16. http://www.novosti.rs/upload/images/2012//11/01n/sp-gagic-i-vesterman.jpg

Gagula: Promaši jednu makar po tekmi, da ne izgledamo k'o neki indijanci mi ostali.

17. Ali u drugom poluvremenu juce doziveh transfer blama od navijanja iz "kopa".

Poceli kao nesto da se sprdaju medjusobno, a tolika je blamcuga bila da je to nevera.
    Jedino sto su u jednom trenutku ovi sa juga pokazivali na "zapad" i govorili "ovo je istok" :D

Napokon je nekom mongoloidu doslo u glavu da ako si na istoku, jug ne moze da ti bude sa desne strane :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.