Ne volim Krku nikako, igraju tvrd basket sa jakom odbranom na malo poena mogu da iznenade vrlo lako ako se ode u egal završnicu. Ako budemo odigrali od starta žestoko onda ih jebemo metodom do 10 razlike. Sve iznad toga nije za očekivati jer i mi i oni igramo na mali broj poena.
Jedino mislim da su naša tekma i Vizura- Dodikea neizvesne tekme ovo kolo ostalo je manje više sve sigurno. FMP će da se usere u život Muti. Cedevita ima preslabi Zadar, Cibona ima kući Solnok za očekivati je 10 razlike. MZT će da se usere u život Podgoričanima a Olimpija ako ne dobije u Širokom nek zatvara klub polako.
Ne bih se ja bas tako lako opredelio za musave protiv Mute. Oni su im tradicionalno tezak protivnik, kao i nama uostalom.
Plus su odigrali do jaja prve dve tekme, nalozeni su lepo.
Tradicionalno neugodni al ih dobiju jednom u 10. Ne znaju da igraju protiv njih a i limenke su daleko ozbiljniji tim, mada ako ih onaj crnja na centru onaj afrikanac razbije možda i dođe do čuda nekog al teško.
ELEM, KO ĆE ČEKA 12. DULE ODLAZI NE IGRAJU TI REPREZENTATIVAC GAGIĆ A JOŠ SI PRODO I ANĐUŠU VRSNOG BEKA I REPREZENTATIVCA A OSTAVIO MILOSAVA KOJI NIJE REPREZENTATIVAC. SRAMOTA BRE! TI SI PRVI CENTAR GAGULA, GAGULA! DULE ODLAZI! EKIPU LUKAJIĆU DA IGRAMO LEPRŠAVO!
OTKAZ TRENERU KOJI JE DOZVOLIO DA ODE RAŠKO!
DOKLE VIŠE DA NAS LAŽETE!!!!
MINUSA U BANCI NIJE NI BILO!
DANILOVIĆ POKRO SVE I DA VRATI DUG ONOM ŠTO GA IZBO NOŽOM!
VRATITE ĐEKIĆA!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nije bitno kad s'vatiš, bitno je da si s'vatio :)
Glupom Cegiju i dalje nije nista bilo jasno, mislio da ih ovi sa juga sprdaju.
Je l' Čegi uopšte bio na tekmi?
Ja ga nisam video.
Koji car TK. :D (pogledajte tvitove sa slikama)
https://twitter.com/TK_Kinsey
Izgleda da je TK odličan za podizanje atmosfere.
Tucani, meni se cini da jeste, i da je vodio "navijanje" sredinom drugog poluvremena..
Gordić potpiso za Igokeu a otpustili dvojicu čamuga
Ma jok Gmudo nije bio, navijanje su vodili oni mlađi likovi. Niko od vodećih nije ni bio na tekmi a kamoli na tribini.
Onda sam istripovao, bio sam na "zapadu" tj preko puta "navijaca" pa mi se ucinilo da je neki matori koji mlati rukama u stvari on..
Zabranjen im je ulaz na tribinu.
Nego, jel jebemo Krku jako, metodom manje od 10 razlike?
Ne volim Krku nikako, igraju tvrd basket sa jakom odbranom na malo poena mogu da iznenade vrlo lako ako se ode u egal završnicu. Ako budemo odigrali od starta žestoko onda ih jebemo metodom do 10 razlike. Sve iznad toga nije za očekivati jer i mi i oni igramo na mali broj poena.
ZNaci jebemo jako rezultatom 66:70
Pa treba očekivati tako nešto do 130 poena u zbiru al ono ko zna.
Jebaćemo Krkoa. Vesterman promašuje tek u trećoj četvrtini.
Kad počinjemo opet da ih pljujemo?
Oćemo od sutra ujutru ili posle 00:00 je obaveza da se krene?
Jedino mislim da su naša tekma i Vizura- Dodikea neizvesne tekme ovo kolo ostalo je manje više sve sigurno. FMP će da se usere u život Muti. Cedevita ima preslabi Zadar, Cibona ima kući Solnok za očekivati je 10 razlike. MZT će da se usere u život Podgoričanima a Olimpija ako ne dobije u Širokom nek zatvara klub polako.
Ne bih se ja bas tako lako opredelio za musave protiv Mute. Oni su im tradicionalno tezak protivnik, kao i nama uostalom.
Plus su odigrali do jaja prve dve tekme, nalozeni su lepo.
Tradicionalno neugodni al ih dobiju jednom u 10. Ne znaju da igraju protiv njih a i limenke su daleko ozbiljniji tim, mada ako ih onaj crnja na centru onaj afrikanac razbije možda i dođe do čuda nekog al teško.
ELEM, KO ĆE ČEKA 12. DULE ODLAZI NE IGRAJU TI REPREZENTATIVAC GAGIĆ A JOŠ SI PRODO I ANĐUŠU VRSNOG BEKA I REPREZENTATIVCA A OSTAVIO MILOSAVA KOJI NIJE REPREZENTATIVAC. SRAMOTA BRE! TI SI PRVI CENTAR GAGULA, GAGULA! DULE ODLAZI! EKIPU LUKAJIĆU DA IGRAMO LEPRŠAVO!
NIŠTA LUKAJIĆ, VRAĆAJ MUTU NA KORMILO INSTITUCIJE, ZNA SE DA SMO JEDINO TADA JEBALI JAKO SVE!
OTKAZ TRENERU KOJI JE DOZVOLIO DA ODE RAŠKO!
DOKLE VIŠE DA NAS LAŽETE!!!!
MINUSA U BANCI NIJE NI BILO!
DANILOVIĆ POKRO SVE I DA VRATI DUG ONOM ŠTO GA IZBO NOŽOM!
VRATITE ĐEKIĆA!