Hoće opet taktika da bude da bude da vodimo dvaes razlike u prvom poluvremenu pa da se gleda očajan početak treće četvrtine. Hoćemo cele godine da gledamo to!
DULE ODLAZI!
Loše igramo za sada, ali hvala Bogu, nisu se odlepili nego je klanje. Mislim da će biti dovoljno da malo bolje samo odigramo i dobićemo ih. Ako nastavimo sa ovim kriminalnim šutem izgubićemo 2 razlike na kraju.
Pa dobro, očekivao sam da ćemo malo teže u ovoj mrtvoj školskoj sali u nekoj pripizdini Slovenije, ali i dalje mislim da, ako malo dodamo gas, lagano ćemo ih salomiti.
Previše ofanzivnih skokova smo im dozvolili i loš šut do jaja. Malo me brine Milisav koji izgleda kao da je na dopu. Sve u svemu igramo najgoru partiju sezone, a vodimo na poluvremenu, što je OK.
Meni je ovo sve očekivano, ništa strašno i ako izgubimo. Takva je Krka ekipa, nezgodni kući pogotovo i igraju na mali broj poena. Mi smo opet imali dva šuterski sjajne tekme morao je da dođe pad a i za par dana se igra protiv Barselone.
Gagić promašio sport. Kako smo ih do jaja smotali za ove 4 sekunde.
Evo dočekasmo i treće kolo ABA lige a Đeknu nisu vratili da zakuca Krku.
http://images2.kurir-info.rs/slika-620x419/branislav-dekic-1375019311-345151.jpg
ZA MANJE OD DVAJES MINUTA JEBANJE
Hoće opet taktika da bude da bude da vodimo dvaes razlike u prvom poluvremenu pa da se gleda očajan početak treće četvrtine. Hoćemo cele godine da gledamo to!
DULE ODLAZI!
ima li đe prenosa?
i da, IŠĆERAJMO DULA IZ SVETINJE!
ima na areni lololo
rts2 prenosi cigane i fijate
Arena 2
LINK, LINK, LINK :(
majku mu jebem... ima li kakvog strima za arenu? nemam arenu na SBBu jebo ga ljeb
http://nowwatchtvlive.com/2012/09/arena-sport-2-live-stream-watch-arena-sport-2-serbia-online-arena-sport-2/
živ bio
Крка је семћарска екипа која добија са пола коша разлике.
Дефиниција.
Loše igramo za sada, ali hvala Bogu, nisu se odlepili nego je klanje. Mislim da će biti dovoljno da malo bolje samo odigramo i dobićemo ih. Ako nastavimo sa ovim kriminalnim šutem izgubićemo 2 razlike na kraju.
E deste ima li negde na teveu?
Ima na Areni2
tesno ko u dupetu. Znao sam da će vako da bude, samo da ih slomimo u drugom. Biće čupavo.
Pa dobro, očekivao sam da ćemo malo teže u ovoj mrtvoj školskoj sali u nekoj pripizdini Slovenije, ali i dalje mislim da, ako malo dodamo gas, lagano ćemo ih salomiti.
Previše ofanzivnih skokova smo im dozvolili i loš šut do jaja. Malo me brine Milisav koji izgleda kao da je na dopu. Sve u svemu igramo najgoru partiju sezone, a vodimo na poluvremenu, što je OK.
Sad ce udje Bertans i dace im jedno 3 trojke+dodatno
Meni je ovo sve očekivano, ništa strašno i ako izgubimo. Takva je Krka ekipa, nezgodni kući pogotovo i igraju na mali broj poena. Mi smo opet imali dva šuterski sjajne tekme morao je da dođe pad a i za par dana se igra protiv Barselone.
Gagić promašio sport. Kako smo ih do jaja smotali za ove 4 sekunde.
u šta je sa košarkom 20 izgubljenih za poluvreme