Ma jebo to, šta je sa Milisavom. Bez obzira što nam puca kurac za ovu tekmu, znači ne liči dečko na sebe.
ako fizički izdrže 1-3-1 biće dobro
Pa ono, nešto igraju sa pola gasa fazon, a opet samo malo ako krenu stignu ih lagano. Nemam pojma. Kako god, nema veze, ima još da se igra.
dobro se vratise posle 11:0 jebem li ih usta stavio sam i kucu i okucnicu na ovu tekmu
AHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
Meni smešno što nam nije svirao pet očiglednih faulova na Lovernju, Gagiću i Musliju ispod koša, a onog šta je usralo, ne verujem.
al' kako se uhvatio za glavu, mada koliko sam video na obe strane pod košem puštaju malo šibanja, samo što je Partizan češće u tim situacijama
e ovo Draganu je bezveze
I dovoljno da nas sjebe. Jeste, pušta malo više, mada ono, jebem li ga, ako te neko lupi po rukama to je faul, pa je faul, ne mislim na gurkanje telom čisto ili pritisak.
Sahraniće vas Gagić
Gagula je ozbiljna legenda :)
pa zajedno nece prebaciti stotku jebem ih usta
Koja krš utakmica. A onaj Buljan ne može zicer da pogodi, a usere ga trojka iz auta. Mnogo smo loši DULE ODLAZI! OĆEMO KOKOŠKOVA!
Milisav mora da proradi protiv barse.Igra loše od početka sezone
Jebeno, teško ćemo ovo da dobijemo. Ne ide nas nikako.
U napadu ste zavezani, a zona bi i pomogla da imate nešto bolji skok, ovako je kockanje njihov loš šut, al' vaš loš skok
Ma nema ništa od pobede ovde, ali mi je gore što smo morali da putujemo autobusom tamo i nazad od poraza :)
lopta dole, pa šta bude, druge nema. I do šuta za 3 se može doći kad skupe dole.
Problem je što više ne smeju ni da šutnu.
sad možda neki Kinzi šou
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ma jebo to, šta je sa Milisavom. Bez obzira što nam puca kurac za ovu tekmu, znači ne liči dečko na sebe.
ako fizički izdrže 1-3-1 biće dobro
Pa ono, nešto igraju sa pola gasa fazon, a opet samo malo ako krenu stignu ih lagano. Nemam pojma. Kako god, nema veze, ima još da se igra.
dobro se vratise posle 11:0 jebem li ih usta stavio sam i kucu i okucnicu na ovu tekmu
AHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
Meni smešno što nam nije svirao pet očiglednih faulova na Lovernju, Gagiću i Musliju ispod koša, a onog šta je usralo, ne verujem.
al' kako se uhvatio za glavu, mada koliko sam video na obe strane pod košem puštaju malo šibanja, samo što je Partizan češće u tim situacijama
e ovo Draganu je bezveze
I dovoljno da nas sjebe. Jeste, pušta malo više, mada ono, jebem li ga, ako te neko lupi po rukama to je faul, pa je faul, ne mislim na gurkanje telom čisto ili pritisak.
Sahraniće vas Gagić
Gagula je ozbiljna legenda :)
pa zajedno nece prebaciti stotku jebem ih usta
Koja krš utakmica. A onaj Buljan ne može zicer da pogodi, a usere ga trojka iz auta.
Mnogo smo loši DULE ODLAZI! OĆEMO KOKOŠKOVA!
Milisav mora da proradi protiv barse.Igra loše od početka sezone
Jebeno, teško ćemo ovo da dobijemo. Ne ide nas nikako.
U napadu ste zavezani, a zona bi i pomogla da imate nešto bolji skok, ovako je kockanje njihov loš šut, al' vaš loš skok
Ma nema ništa od pobede ovde, ali mi je gore što smo morali da putujemo autobusom tamo i nazad od poraza :)
lopta dole, pa šta bude, druge nema. I do šuta za 3 se može doći kad skupe dole.
Problem je što više ne smeju ni da šutnu.
sad možda neki Kinzi šou