KK Partizan

1. Vreme je da ih izmasakriramo.

2. Ne verujem da je Partizan dočekao da mu jedan Dragan Milosavljević bude kapitan.
    Haris se prevrće u grobu

3. Vesterman igra obrnutu utakmicu. Rešio ništa da ne pogodi.

4. Psihološki dobar ovaj Armsted ili kako već, omaši 2 zicera i shvati da je na njemu da izvuče i da tricu. To je i Dragan pokušao, ali neuspešno.

5. Логично је било, превише шутева сте погодили у прве две утакмице..обично након тога следи бледа партија.
    Али и поред тога држите неки прикључак.

6. Kako god, igrali smo kriminalno, onako svi đuture. Biće bolje. Mora i ovako nekad jebiga.

7. ni faul ni koraci hahahaha ovaj sudija nije tačan

8. Jebiga očajan šut plus šurnejst izgubljenih lopti ne može tako da se dobije niko.

9. DŽIKIĆA MESTO DULA!!!!

10. Ništa strašno. Očekivao sam da će šut da padne i to nije razlog poraza nego očajan skok u odbrani. Gagić je usrao mnogo dok je bio u igri i nadam se da će da ga oteramo više u tri pičke materine.

11. У јбт, који сте очај од екипе били вечерас, реално.

12. Izgubljene i defanzivni skok. Tu je ključ poraza rekao bih. Šut biste i pokrili nekako.

13. Brate Bandi izgubljene lopte i Partizan se valjda podrazumevaju ne zezaj bre lolo
    Loš šut sam očekivao, plus izgubljene al skok nije smeo da bude ovako loš.
    A i ove su ukenjali neki šutevi i to je to. Očekujem dril čim se vrate u Bg, nema spavanja lolo

14. Koliko će morati da šutiraju samo na treningu. Ima d'izumru...

15. Нусли ојебо, имам га на фантазију.

16. Ja Milosava, Dala i Gagića, tako da mi fenjer ne gine i u sledećem kolu :)

17. Dobro jeste to čest problem, al' 10 za poluvreme je stvarno tragično.

A sad derbi kola.

18. Ništa, ako budu jebali Barsoa, opraštamo im Krku.

19. pa normalno da će jemati barsoa

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.