To je svakako svima jasno, da je ozbiljno tu pogrešio.
A stvarno nemem reči da opišem koju košarku smo večeras igrali.
Jednostavo pregazili smo ih u najboljoj atmosferi na planeti Zemlji.
Pored same pobede, ovo je dobro jer ce sad i ostali da se malo useru kad budu trebali da igraju sa nama. Recimo nanter gajbi. Oni ako tamo sami sebe ne pobede,nece niko.
Budjave obavezno jebati tamo,mada se ja uvek plasim tih tekmi.
Dal ste realni jebo vas pas.. Pa evo Nanter isto prvi put igra EL, pukli 30 razlike i dostojanstveno cestitali i pohvalili domacina. Nemojte biti cigani gde god da odete. Osim u Pakistanu ili Indiji.. Tamo budite to sto jeste.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Je l' mogu oni nas da tuže sada za zlostavljanje?
EDIT: Možda i Efempe da se priključi tužbi.
Može Partizan sve kući da dobije.
Šta reći?
Ово само показује колико је сенилна гмазина голубарска погрешила непозивањем Гагија.
svaka cast, al nanter je kurac.
To je svakako svima jasno, da je ozbiljno tu pogrešio.
A stvarno nemem reči da opišem koju košarku smo večeras igrali.
Jednostavo pregazili smo ih u najboljoj atmosferi na planeti Zemlji.
Nemoj Džoni više boga ti.
Što Riho? Pa 'bem mu miša, ne može bolje od ovoga.
Koje trpanje jojojoj, moramo i u Francuskoj uzeti gostovanje obavezno...
Nije sve idealno. Primamo kos svakog minuta, rezultat jasno govori.
Kako bi bilo dobro krnuti Buđave tamo sledeće kolo....
Ako ove klosare ne zakacimo u gostima, stvarno ne znam koga cemo...
Pored same pobede, ovo je dobro jer ce sad i ostali da se malo useru kad budu trebali da igraju sa nama. Recimo nanter gajbi. Oni ako tamo sami sebe ne pobede,nece niko.
Budjave obavezno jebati tamo,mada se ja uvek plasim tih tekmi.
Koliko sam uživao večeras u jednoj besprekornoj partiji Partizana.
Pa dobro, Buđavi su favoriti, igraju kući, a mi idemo da probamo da ih dobijemo. Klasika.
Ma da, da se ne ponovi kad smo karali Bamberg 50-60 razlike kuci, a izgubili tamo -.-
Ahahahaha, pa ovi pisu saopstenja gde god se pojave:
http://www.mozzartsport.com/vesti/saopstenje-kk-crvena-zvezda-izraelci-delije-su-vam-ocitale-lekciju/63794
Dal ste realni jebo vas pas.. Pa evo Nanter isto prvi put igra EL, pukli 30 razlike i dostojanstveno cestitali i pohvalili domacina. Nemojte biti cigani gde god da odete. Osim u Pakistanu ili Indiji.. Tamo budite to sto jeste.
Definitivno mi se čini da su dečije bolesti preležane.
JEBI!
Blamcina...