Teret@n@

1. Trebalo bi 1.5 g/kg telesne tezine,a za napredak do 2.Magiju treba da odrade UH,ali to je zesce komplikovano.

2. gdje ste bilderi k.p.m. nema nikoga sta je reci?

3. Књига, браћо, књига, а не тегова и пушапова.

4. Zdravo ljudi evo plan treninga i ishrane od mene!
    Ponedeljak: Grudi
    Utorak: Noge
    Sreda: Ledja
    Cetvrtak: Pauza
    Petak: Ramena
    Subota: Ruke
    Nedelja: Pauza
    Ishrana:
    Dorucak 3 jajeta 100 grama pirinca
    Obrok 1 200 grama piletine 200 grama pirinca
    Obro2 isto kao i obrok 1
    Obrok 3 isto kao obrok 2 i 1 :)
    Obrok 4 100 grama piletine i pirinca
    Obrok 5 3 jaja i casa mleka pred spavanje :)
    Od suplemenata trenutno protein kreatin i amino kiseline
    Evo i slika!

5. Лепи преклопи боја између графита и зида. Слаже се са дезеном оквира прозора.

6. Jel onaj grafit piros radio?
    Lici mi na njega.

7. Све је могуће. Зашто она цигла лежи на поду?

8. Mozda se tuku sa ciglom da bi oprobali jacinu misica?

9. Nije on, drugi dećko ne mogu da se setim kako mu je ime.
    Xa xa to nije cigla već sunđer.. Xa xa zašto ona cigla leži na podu :)

10. Setio sam se Mojsije je nadimak dećku sto je crtao ovo.

11. Mozda se tuku sa ciglom da bi oprobali jacinu misica?

Ја сам чуо да у Русији то раде.

12. Ooo munze konza voo noo!
    Iam drugaricu najbolju iz zemuna :) ali necemo o tome.

Rame jos da radis, kolko vidim.

Nego.. Trenirao sam dve godine odbojku, svaki Boziji trening smo radili trbusnjake, uradim oko 50 za trening (ponekad i vise dok ne krene da bas bas da boli).
    I tako 5 dana u nedelji.

I NIMALO MI SE NE VIDE PLOCICE!

Jeste da jedem sve, ali imam brz metabolizam i malo sam mrsaviji. Kako koj kurac da se izgradim?

13. Шта бре 50 трбушњака, ја их никад не радим па то могу да одрадим сад к'о из пичке.
    Ради кранч и ради док те не заболи толико да имаш осјећај да ти је неко зарио нож у стомак.

14. Шта бре 50 трбушњака, ја их никад не радим па то могу да одрадим сад к'о из пичке.
    Ради кранч и ради док те не заболи толико да имаш осјећај да ти је неко зарио нож у стомак.

Smare lupio. Radim 50 iz zajebancije, ali sto posto odradim vise nego problem.
    Ja radim svaki dan, valjda ako radim 2 godine svaki dan (sem vikenda i leta) Mora da dobijem rezultate.

15. Super :)
    Ma rame manje ispalo na slici,ramena su mi največi deo i najaći koji mi ide.
    Nije ti bitno nešto koliko ih radiš,mislim jeste najbitnije ti je hrana,ako oćeš trbušnjake manji unos uh veči unos proteina,radi razlićite vežbe za stomak,nemoj uvek iste i dobičeš ih.
    Meni se sad slabije vide jel radim masu imam veliki unos uh, al kad krenem definiciju malo pre leta tad smanih uh više proteine!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.