Teret@n@

1. На вратилу широк надхват без закључавања (палац не иде око шипке), на мртвом обе руке надхват, на бенчу закључавам палчеве, на уском бенчу не, на војничком потиску како кад, на чучњу закључавам.

2. Sve obrnuto od mene. :D Ja svuda idem pun hvat,osim na cucnju.Smao tu je "majmunski". :D

3. Ok.Evo da se vratimo na temu. Koji hvat koristite na vratilu,benchu i ostalim vezbama sa sipkom?

Uglavnom hvatam rukama. Benč i druge potiske hvatam normalan, puni hvat. Vratilo radim podhvat i paralelno (hammer), mrtvo jednom nadhvat, drugom podhvat. Čučanj, err, puni hvat takođe. Palac s jedne strane, ostali prsti s druge.

4. El treba da se predstavim na ulaznim vratima kad prvi put ulazim u teretanu? Koji se pozdrav upotrebljava?

5. Nina, neverbalna komunikacija je u pitanju.

Samo se dovoljno dobro nategneš, da ti ispadne vena što razdravaja čelo. Obavezno budi namrštena, glumi ljutu budaletinu i eto, to je otprilike to.

6. и дрекни : ДИС ИЗ СПАРТА! кад нико то не очекује...

7. da ti ispadne vena što razdravaja čelo

Kenjara

8. Шта мислите, колико бих могао кила да набацим за летњи распуст, да радим ко коњина у теретани + кик бокс 6 дана у недељи, али без суплемената. Ал озбиљно.

ЕДИТ: Знам да је питање глупо формулисано, ипак утичу доста и различити фактори, али отприлике, колико бих могао највише да добијем на килажи, уз, рецимо, солидну генетику?

9. Mnogo više bez kik boksa. 6 dana u nedelji treninga borilačke veštine će da ti ''pojede'' masu.

10. Не, у теретану сам мислио да идем 6 пута недељно, а на кик бокс стандардно - 3 пута недељно.

11. Више не значи увек и боље, то што ти оћеш ти неће донети масу.

12. А шта би ми донело?

13. 4 puta nedeljno u teretanu i brdo hrane...

14. Vezbaci ovamo pocese nenormalne vrucine (34-5), jos nedelju dana teretana dok istekne clanarina pa posle prirodnjacke vezbe svako drugo vece, ne moze se izdrzati u teretani niposto.

Kakve su situacije kod vas, vezba li neko jul-avgust?

15. Ја планирам да од прекосутра кренем у теретану, исто ти дође - напољу или унутра.

16. Мени пријатније у теретани, спавао би тамо да могу јер је то подрум, али пристојно уређен подрум у којем је температура по највећим жегама од 20-25 степени.

17. Kita isto, ima dumrem od sledećeg meseca. Ovaj pauziram jer sam retard, a od sledećeg američki fudbal počinjem. 4 treninga u teretani i još toliko van nje nedeljno.

EDIT: Drugu mi je potrebna pomoć. Dečko trenira košarku i ima problema sa kolenima, je l' zna neko koje vežbe da radi (valjda treba samo da ih ojača) ili da ide kod doktora?

18. Ја бих пробао са leg pressom.

19. Čučanj sine, prvo bez tegova, pa pod uglom, pa na jednoj nozi, pa pod uglom na jednoj nozi pa ako baš oće nek udari polu-čučanj sa tegovima slobodno sa većim težinama.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.