Teret@n@

1. Radio sam zgibove, nezagrijan, i izgleda da sam cimnuo latisimus. Boli, ne prestaje, samo desna strana.... OPAAAAA!

2. Radio sam zgibove, nezagrijan, i izgleda da sam cimnuo latisimus. Boli, ne prestaje, samo desna strana.... OPAAAAA!

Opaaaa nisam jedini opaaaaa, ja sam ga ima 2 sedmice još boli ne pušta

3. Biće sad 7. i 8. jula u Banjaluci takmičenje, u Obilićevu, radiću za Republiku Srpsku 'Jadransku ligu', a 8. je standardno takmičenje, nemoj da isfuraš, očekujem hordu i transparente! :D

De jebote, javi mi se na P.M za detalje, dolazim! :D

4. Krompire majku mu, pa izguglaj te neke osnovne stvari. Ukratko, cepaj pirinac, belo meso, crveno meso, jaja, sir, mleko, jogurt, badem, tunjevinu, pasulj. To su ti najaci prirodni izvori proteina i vezbaj kao da te ceka dogovoren seks. I to je to.

5. Šampion u dizanju, nije u nikakvim borbama.
    Pao bi posle 30 sekundi.

6. Šampion u dizanju, nije u nikakvim borbama.
    Pao bi posle 30 sekundi.

Takvi poput tebe, koji pišu takve komentare su obično likovi od 60 kg koji Milana ne bi smeli popreko da pogledaju. Verovatno bi ti pao za manje od 30 s kad bi te bilo ko sa ove teme dohvatio, kamoli Milanče.

7. Nisam rekao za sebe, već da mu dovedeš nekog lika iz UFC-a, pa eto i od 60 kila kao što kažeš, vidio bi šta bi bilo.
    A valjda i ti sam znaš da ako možeš da digneš 200-300 kila ne mora da znači da si u tuči jak. Vjeruj mi.

I za tvoju informaciju imam 97 kila i visok sam tačno 2 metra.

8. Lik radio kao izbacivač u pitajbogakoliko holivudskih noćnih klubova, bio lični tjelohranitelj pitajbogakome.... Taj ne pada bez mitraljeza.

9. E ako je tako, respect. Ma vidim ja da je gromada. Nisam znao za to a malo sam i trolovao :)

10. Makaron ti kad mozes da dignes 200-300 kila... Recimo iz benca... Ti mozes jednim udarcem da polupas nekom lobanju ili nagnjecis pluca...

11. Znam to al' do izražaja dolazi i agilnost, koju jelte nemaju dizači utega. Možda ne svi al' većina.

12. POwerlifteri su neverovatno jaki ljudi sobzirom da treniraju ceo zivot samo da bi povecali svoju snagu, takodje time se povecava i njihova izdrzljivost,cvrstina eto naprimer merena je gustina kostiju jednom powerlifteru i pogodi sta? 7x veca gustina kostiju nego kod obicnog coveka. E sad ako ti mislis da takvog coveka moze da pobedi neki okretan lik od 60 kila ne znam sta da ti kazem...

13. E ako je tako, respect.

Znaš li ko je Kimbo Slajs? E, Milanče je bio njegov lični tjelohranitelj i trener. Znači, branio je jednog Kimbo Slajsa, alooo :D

14. Fedor Emelianenko bi ga pojeo :)

15. Tajson bi pojeo Fedora, sta cemo sad?

16. Čak Zito bi poj'o obojicu i još bi tražio repete. Znate li vi ko je bre Čak Zito? A? A?

17. Ništa. Razlaz :)
    Mada kad bi se samo sa rukama tukli tad bi Tajson nadjačao Fedora, al' ako i noge uključiš i borbu na podu, tu ne znam da li bi Tajson dobro prošao.

18. Aj, šta kenjate ko dječurlija MOJ TATA JE JAČI OD TVOG TATE....

To su sportisti, nikad se oni ne bi bili po ulici.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.