U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A kad ukljucis bejzbol palicu?
MRŠ SA FORUMAAAAA, KO JE VAS ZVAO AJ MRŠ !!
RASPRAVLJAJTE NEĐE DRUGO, OĐE NEĆETE SPAMOVAT, AJ MRŠ !
Ljudi, iscrpljen sam maksimalno, ne mogu da funkcionišem. Tj. radim samo za stolom, dok sjedim, čim ustanem ili legnem ne valja jebeno, ću dumrem.
TITO ORTIZ JEBE DŽENU ŠTA SAD PIČKE A? A?
Teorijski nije nemoguce da neko od 60kg pokida Milanceta...ali ja ne znam ni jednog takvog coveka licno,a sumnjam da ih je mnogo. Inace Milan je primer bas zbog ove teme,reklamnu kampanju radi i jedna boksercina koju niko odavde ne bi smeo popreko da pogleda.;)
Направио сам неке програме за теретану, јел вољан неко од теретанџија да му пошаљем на ПВТ, да да свој суд? Значило би ми.
Ae pošalji....
Vidio sam i Borovčanina kako kaže UDRI MENE PIČKO! Pregotivan je.
Pošalji meni svarog
Стави овде неће нико да ти украде а и добијеш бољу критику лоло
Neje dobar telohranitelj onaj koji ume da bije, no onaj što ne mora ništa da radi. A ovaj baja sumnjam da je im'o mnogo posla.
Maltene sam isti slucaj k'o Krompir, 182 visok i 88 - 89 kila, i ocu da svucem na 80, sta znam, nem pojma kolko mi je dovoljno dizgledam okej, nista preterano sad.
Murbi reko
A ja drzim neku dijetu, navodno. Odem u teretanu, ocu spreturim. Aj mi kaze neko sta je najpametnije, leba vam.
Неке вежбе за које не знам назив на српском, дате су на енглеском.
Р А М Е Н А
UPRIGHT ROWS (SLEGANJE RAMENIMA SA SIPKOM)
9 x 70% tezine
7 x 80% tezine
3 x 90% tezine
letenje
9 x 50% tezine
7 x 70% tezine
3 x 90% tezine
upright rows na sajlama
7 x 80%
5 x 90%
do otkaza, 50%
alternative front raises
5 x 80%
do otkaza, 50%
Б И Ц Е П С
- згибови
2 серије до отказа
подизање шипке
5 х 90%
7 х 80%
бучица на колену
9 х 80%
5 х 80%
7 х 80%
обично подизање бучица
9 х 80%
5х 90%
5 секунди задржај,100% тежине
Т Р И Ц Е П С
пропадања
2 до отказа
skull crush
5 x 90%
7 x 80%
reverse push downs (na sajli)
5 x 90%
7 x 80%
one arm dumbbell triceps extensions
7 x 80%
5 x 90%
7 x80%
Л Е Ћ А
лат
9 х 70%
9 х 80%
5 х 90%
7 х 70%
7 х 70%
t bar rows with abddominal support
9 х 70%
9 х 80%
5 х 90%
7 х 70%
7 х 70%
ledjnjaci
3 x 15
dumbbell pullovers
7 x 70%
7 x 80%
Г Р У Д И
бенч
1 дроп ап сет
8 х 80%
коси бенч
9 х 70%
9 х 80%
9 х 70%
7 х 60%
пропадања
2 до отказа
пек дек
7 х 70%
7 х 80%
7 х 70%
УНАПРЕД ЗАХВАЉУЈЕМ НА КРИТИКАМА.
Апрајт ровс и слегање раменима није иста вежба.
За ноге нема ништа ололо.
Него чему ови проценти за вежбе које нису основне(бенч, мртво, чучањ) ?
На доста места проценти не ваљају, како мислиш да урадиш 5 понављања са 90% и 9 понављања са 80% свог 1РМ-а јер ми је логичко да је на тај начин рачунато? Може али то су крајњи лимити, плус се раде на изолационим вежбама.
Опет ово значи да би морао да идеш макс на свакој од ових вежби да би израчунао проценат, а не знам колико је то добро лоло.
И нема ни једне основне вежбе.
Него, шта је циљ овог програма, и ко га је писао? И како је подељен, у који дан које групе и које вежбе колико пута недељно?
Без тога је тешко разумети било који програм, ти си ставио само вежбе за групе мишића.
Милан је живео две зграде од мене, знам за њега одавно. Лик је пичка, лично сам гледао како га је Влада (183 цм и 90 кг рецимо) јурио кроз парк Светог Саве а Милан бежао као преплашена женица.
Друго, у Америци је прошао у шоубизу а не као квалитетан спортиста, треће, Кимбо Слајсу је био неки шеснести саветник за вежбе снаге а људи се примају због неког видео клипа где се они тобоже рву.
Тако, ако не знате чињенице не дижите у небеса све што видите на тв-у.
Друго, у Америци је прошао у шоубизу а не као квалитетан спортиста, треће, Кимбо Слајсу је био неки шеснести саветник за вежбе снаге а људи се примају због неког видео клипа где се они тобоже рву.
Majko rođena. Ajd fino ti se meni predstaviš, ''odemo'' na jedan forum gde Milan učestvuje u raspravama pa da ga pitamo je l' to istina. Srpski forum je u pitanju. Možda te prepozna čak, lolo.
Drugo, Milan je vrhunski sportista. Njegovi saveti su pomogli generacijama powerliftera, što domaćih što stranih. Napisao brojne studije, tekstove u vezi sporta, ishrane i dopinga. Nemoj lupetati gluposti, molim te. Skače mi pritisak na ovoj vrućini kad pročitam svakakve gluposti. Plus, i sam je uspešan kao pojedinac, takmičar.
Ево овако. Ноге нисам ставио из разлога што три пута недељно радим ноге на кик боксу, било би ми превише. Ставио сам проценте, јер нисам имао идеју шта да ставим уместо њих. План сам ја правио, циљ је маса. Један дан радим бицепс и трицепс, другог груди, трећег лећа, четвртог рамена (то сам сјебао, не знам са којом групом рамена да ставим).
Таз, као што рекох, ја сам то видео. Друго, већ сам то рекао Милану на форуму где је ложио присутне чланове као што уме, његов кометар је био да је тај дечко био надргиран!?
А онда је Милан из неког жбуна гледао како му тај лик гура ауто на сред булевара где је и закрчио исти. Е сад, не мораш да помињеш ову причу, само питај Милана за Владу Вилењака па види која ће његова реакциј бити.
Да има добре савете, вероватно има..у то нећу да улазим, ја сам само указао на то да није мудоња и фајтер.
Znači bio sam u pravu kad sam rekao da ne mora da znači da ako može da digne 200-300 kila da je dobar u tuči.
Eto :)
Нашао сам на Јутубу снимак који се зове ''Insanity 20 minutes workout - fat burner'', и синоћ сам покушао да ухватим темпо са људима са снимка и издржао сам око 6 минута. Интересује ме да ли је неко пробао ово и да ли је добра вежба?
da,radio sam ja insanity :D jebe kevu D: