Ajmo, brzo, šta da radim da vratim život u svoje tijelo?
Presjekla me angina, upaljeno mi je grlo, derem antibiotike, tablete su ko za konja, špricaju me penicilinima, nemam snage da hodam, tresem se kao prut, umirem, a u nedelju moram raditi borbu protiv lika kojeg zovu TARZAN, što dovoljno govori o njegovoj konstituciji i mozgu. Ima li iko neki trik?
Кажу да су прополис капи добре за имунитет и да доста помажу. Ја сам их доста користио кад сам имао температуру, и могу рећи да доста брзо спадне температура, и мазао сам лице с њима, и нема бубуљица, тако да мислим да ти то може мало помоћи.
Пре неко време неко је ставио линк од неког сајта где се онлајн кипују суплементи, а и имају разни програми вежбања, типа изабереш годиште и пол, и он ти избаци неке програме. Јел има неко линк? :)
Хмм, ја сам чуо да вратило и не помаже толико, да је више за сису и леђа...
А склекови, то је широк појам... Уски, широки, дијамантски, овакви, онакви. :)
Како тренирате по овој врућини? Знам да већина теретана има климе, али не верујем да је исто тренирати у природним и вештачким условима коју ствара клима. Ја вежбам кући у импровизованим условима пошто не готивим теретане и нећу да плаћам. Требао би полако повећавати серије, али у последњих недељу дана ми је тренинг ослабио бар 10%, једноставно немам снаге као за време нижих температура.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
bleja teretana.
Most, ne lupetaj.
http://www.youtube.com/watch?v=skg-J96KLE8
Zamisli da ti pljusne šamarčinu lololo
Ajmo, brzo, šta da radim da vratim život u svoje tijelo?
Presjekla me angina, upaljeno mi je grlo, derem antibiotike, tablete su ko za konja, špricaju me penicilinima, nemam snage da hodam, tresem se kao prut, umirem, a u nedelju moram raditi borbu protiv lika kojeg zovu TARZAN, što dovoljno govori o njegovoj konstituciji i mozgu. Ima li iko neki trik?
Кажу да су прополис капи добре за имунитет и да доста помажу. Ја сам их доста користио кад сам имао температуру, и могу рећи да доста брзо спадне температура, и мазао сам лице с њима, и нема бубуљица, тако да мислим да ти то може мало помоћи.
Да, да буде леп кад изаже пред тарзана ололо- То је ипак за превенцију.
Ja mislim da si ti najebo :D
Tarzan će da te razbije ko pičku olol
Пре неко време неко је ставио линк од неког сајта где се онлајн кипују суплементи, а и имају разни програми вежбања, типа изабереш годиште и пол, и он ти избаци неке програме. Јел има неко линк? :)
Ma nisam ni ja za baciti, i vako nesposoban sposobniji sam od 80% njih.... Samo da mi je malo na noge :D
Samo malo AAS i ima da pokidas i tarzana i ostale majmune! :D
Svarog, evo http://www.bodybuilding.com/guides/
Trava iva jebote, kako se prje nisam toga sjetio!!!
Ima da do subote budem 3 puta jači nego što sam bio! OPAAAAA
Htio bih da krenem u teretanu,ali nemam jbn mase. Kako da nabacim masu? Sta da jedem?
Hranu za masu.
Meso,riba,jaja,posni sir,riža,krompir i unosiš u velikim količinama
Blodr@yne, хвала! :)
Неке вежбе за рамена, ако је могуће без тегова?
Разбој, вратило, склекови, уфати се за шипку горе ако имаш кревет од лозе па шетај тако рукама..
Хмм, ја сам чуо да вратило и не помаже толико, да је више за сису и леђа...
А склекови, то је широк појам... Уски, широки, дијамантски, овакви, онакви. :)
Помаже и вратило, али је битан хват, односно ширина истог.
Како тренирате по овој врућини? Знам да већина теретана има климе, али не верујем да је исто тренирати у природним и вештачким условима коју ствара клима. Ја вежбам кући у импровизованим условима пошто не готивим теретане и нећу да плаћам. Требао би полако повећавати серије, али у последњих недељу дана ми је тренинг ослабио бар 10%, једноставно немам снаге као за време нижих температура.