Teret@n@

1. mora aloja da se unosi, tako je rekao sensej veslator

2. Vitamin C (as ascorbic acid) 80mg

Vitamin D3 (as cholecalciferol) 5mcg

Vitamin K2 (as menaquinone) 75mcg

Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride) 1.4mg

Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 2.5mg

Folate (as folic acid) 200mcg

L-Argine 5mg

Proprietary Forever Fruit Blend* 220mg

:)

3. pa dobro... Na primer samo tablete Oligovita su 1000 kinti...

4. Ali da nadoknadi proteine jer je mrsav :) mislim, mojne se ljutis.

5. Е, да, то је глупост, заборавих ра кажем :)

Мислим да су ови комплекси витамина Б у апотеци 2 еура, нису више :)

Аргинин ти служи да ствара азот оксид који тијело такође ствара, само да га створи у већој мјери и да боље прокрви мишић, онда добијеш такозвану мишићну пумпу :)

6. Da, da, znam... Jedan molekul arginina ima 4 atoma azota (znam i formulu)... lol

Ali da nadoknadi proteine jer je mrsav :) mislim, mojne se ljutis.

Ma ne ljutim se, nije prvi put da se pogrešno izrazim, pa da me ljudi pogrešno razumU... :)
    Mršav sam, a mnogo klopam, jbg, takav mi je sport, pogotovu što sam ja odabrao klasik(minimalno 5km trka), a ne sprint. A ono što sam hteo da kažem je da sam hteo da dobijem na masi, da i ubacim još proteina pored ovih iz ishrane. Nisam mislio da se gojim. Jel sad ok? :)

7. Па од аргинина ћеш отприлике што се тиче масе да добијеш бољи проток и апсорпсцију протеина, ништа друго :)

8. Ma bole me patka, načisto sam prestao da se opterećujem time... Sad veslam samo iz ljubavi prema tome, do oktobra, nažalost...

9. Kako imam duboku upalu u butinama! :(

10. Sq:
    50x10; 90x9; 110x6; 130x3: 145x2; 167,5x1 fail, loše mi je stajala šipka na leđima i nisam mogao nikako da se namestim. posle 120x10.

Dl
    90x10; 120x7; 135x6; 150x5
    Military press
    50x10; 60x9; 67,5x6

11. Arlo, koji program radiš sad?

12. Arcidijev critical benč al sam ga dosta izmenio, ostali su samo obrisi.
    Kad se vratim s mora krećem striktno da ga radim i izlazim 4. 11. na BP takmičenje u Valjevu...

13. Fino. U PL si junior do 23 godine, tako da uz malo truda možeš i neku medalju uzeti.

14. Од кад се такве манфестације одржавају у Ваљеву лоло, обично све буде у Мађарији. Јел знаш можда да ли се ради са паузом на грудима или без? И колико ти је сад (кеке) 1РМ?

15. Pa bio sam u Bačkom Petrovcu pre desetak dan na pl prvenstvu Srbije i da sam izašao lakši 3-4 kile i da sam imao diloud bio bi među prva 3. A benč je u kat. do 83 kg bio najjači oko 115, mada verujem da je zbog umora jer je to bio poslednji lift ta takmičenju. Nadam se da cu do novembra imati 140+.

16. Kakvi su ti sad maksimumi? A ako i budeš izlazio na takmičenje, računaj barem -10kg po svakom liftu. :)

17. Što niko ne odgovara na troll sliku koju sam okačio? keke

18. Сличица је ањесоме. Иначе, како може бенч да буде последњи лифт, ваљда је увек мртво последње. А у Петровцу су судије биле ригорозне са паузама, и иначе како може да буде курчева пауза ако се ради РО, у пичку материну резоновање.

19. Čučanj, benč, pa mrtvo ide.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.