Teret@n@

1. mora aloja da se unosi, tako je rekao sensej veslator

2. Vitamin C (as ascorbic acid) 80mg

Vitamin D3 (as cholecalciferol) 5mcg

Vitamin K2 (as menaquinone) 75mcg

Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride) 1.4mg

Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 2.5mg

Folate (as folic acid) 200mcg

L-Argine 5mg

Proprietary Forever Fruit Blend* 220mg

:)

3. pa dobro... Na primer samo tablete Oligovita su 1000 kinti...

4. Ali da nadoknadi proteine jer je mrsav :) mislim, mojne se ljutis.

5. Е, да, то је глупост, заборавих ра кажем :)

Мислим да су ови комплекси витамина Б у апотеци 2 еура, нису више :)

Аргинин ти служи да ствара азот оксид који тијело такође ствара, само да га створи у већој мјери и да боље прокрви мишић, онда добијеш такозвану мишићну пумпу :)

6. Da, da, znam... Jedan molekul arginina ima 4 atoma azota (znam i formulu)... lol

Ali da nadoknadi proteine jer je mrsav :) mislim, mojne se ljutis.

Ma ne ljutim se, nije prvi put da se pogrešno izrazim, pa da me ljudi pogrešno razumU... :)
    Mršav sam, a mnogo klopam, jbg, takav mi je sport, pogotovu što sam ja odabrao klasik(minimalno 5km trka), a ne sprint. A ono što sam hteo da kažem je da sam hteo da dobijem na masi, da i ubacim još proteina pored ovih iz ishrane. Nisam mislio da se gojim. Jel sad ok? :)

7. Па од аргинина ћеш отприлике што се тиче масе да добијеш бољи проток и апсорпсцију протеина, ништа друго :)

8. Ma bole me patka, načisto sam prestao da se opterećujem time... Sad veslam samo iz ljubavi prema tome, do oktobra, nažalost...

9. Kako imam duboku upalu u butinama! :(

10. Sq:
    50x10; 90x9; 110x6; 130x3: 145x2; 167,5x1 fail, loše mi je stajala šipka na leđima i nisam mogao nikako da se namestim. posle 120x10.

Dl
    90x10; 120x7; 135x6; 150x5
    Military press
    50x10; 60x9; 67,5x6

11. Arlo, koji program radiš sad?

12. Arcidijev critical benč al sam ga dosta izmenio, ostali su samo obrisi.
    Kad se vratim s mora krećem striktno da ga radim i izlazim 4. 11. na BP takmičenje u Valjevu...

13. Fino. U PL si junior do 23 godine, tako da uz malo truda možeš i neku medalju uzeti.

14. Од кад се такве манфестације одржавају у Ваљеву лоло, обично све буде у Мађарији. Јел знаш можда да ли се ради са паузом на грудима или без? И колико ти је сад (кеке) 1РМ?

15. Pa bio sam u Bačkom Petrovcu pre desetak dan na pl prvenstvu Srbije i da sam izašao lakši 3-4 kile i da sam imao diloud bio bi među prva 3. A benč je u kat. do 83 kg bio najjači oko 115, mada verujem da je zbog umora jer je to bio poslednji lift ta takmičenju. Nadam se da cu do novembra imati 140+.

16. Kakvi su ti sad maksimumi? A ako i budeš izlazio na takmičenje, računaj barem -10kg po svakom liftu. :)

17. Što niko ne odgovara na troll sliku koju sam okačio? keke

18. Сличица је ањесоме. Иначе, како може бенч да буде последњи лифт, ваљда је увек мртво последње. А у Петровцу су судије биле ригорозне са паузама, и иначе како може да буде курчева пауза ако се ради РО, у пичку материну резоновање.

19. Čučanj, benč, pa mrtvo ide.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.