Teret@n@

1. Istripovao sam se gadno, i pravu ste. Još ja stalno razmišljam kako ne bi mogao da prdnem na bp posle dl i sq. Inače bili su baš strogi jer su došli i finci koji su se iscimali o svom trošku (wtf?!) i ovi naši hteli da ispadnu baje. Samo mi je žao jer sam se iscimao ko zver iz Bg-a a nisam ostao na najzanimljivijem delu jer je poslednji bus iz Bačkog za ns u 7 i 15. Inače je počelo oko pola 12 odužilo se u pm...
    Poslednji 1 rm.
    Bp 112,5 takmičarski sa pauzom. mada ga nisam dugo radio sad cepam samo bord i flor tako da verujem da je otišao gore.
    Sq 167,5 radim i više al ovde imam sigurnu dubinu.
    Dl 185.

2. Jesi nosio majice ikada? Ako ikada odeš na onu stranu naturalizma, moram imati iza sebe i treninge s majicom. Što se tiče benča, mislim da je minimum za majicu da bi se uopšte sabila 140 ili 150kg. Ja sam jednom pokušavao da navučem majicu, ali me je osakatila koliko kida meso.

3. Sa čime da nosim?!loloo
    Benč mi je uvek bio baš bedan tek sam se pre dva meseca pomerio sa mrtve tačke( i to ne puno).
    Planiram da je kupim na proleće al cu takmičenja uvek raditi isključivo RAW.

4. Aha, samo ćeš raw. Ok onda, ali kod nas ona takmičenja pod okriljem IPF-a su sa jednoslojnom majicom, nisam siguran, ali mislim da je tako.

5. Имаш и код нас РО сада у свим федерацијама. А зашто би куповао мајицу ако ћеш да се такмичиш РО увек? И та процена да до новембра имаш бенч од садашњих 115 на 140+ је и више него оптимистична лоло. Чекај, јел си ти натурал уопште? Ко зна, са хемијом можда и успе, али тешко тешко.

6. Slažem se sa ovim. 15kg dobiti u kecu za par meseci je optimistično i na dopingu.

7. Nekako su mi odela i majce čit i baš ubijaju draž. Majcu cu koristi samo u treningu i u slučaju neke povrede. Mada je to dosta daleko...

8. Arlo, majice se koriste i kao prevencija od povrede, nisu one samo weight boosteri.

9. Znam. Zato sam i napisao da ću je koristiti ako budem imao ikakvu povredu, čak i najsitniju...

10. U onim trenucima, kada covek prodre duboko u svoj razum, kada razmislja o stvarima dubljim od smisla zivota... Zapitao sam se sta to prevagna da se covek odluci da bude pauerlifter, jos gore - bidibilder?

Za koju je to babu lek? Obavezne povrede, obavezan budzetski deficit u samofinansiranju, zapazani rezultati 1/1000 %, obavezno ostecenje sujete, obavezan gubitak dobrog dela zivota odnosno odricanje od mnogih kvalitetnijih zivotnih ponuda...

11. Silno me zanima šta je značilo ovo 1/1000 % :)
    U mom slučaju, strašno mi je kul kad imam broj koji mi pokazuje koliko sam jak. I svaki put kada ga pomerim, srećan sam jer sam postao za toliko jači :)
    Ne dižem trenutno zbog budžetskog deficita, al vratiću se jednog dana "pod šipku", što bi reko Laki.

12. ajde, sta preporucujete za skidanje sala na stomaku? nemam viska kilograma, samo na stomaku imam , radim vec neke treninge sa spravama, cisto onako da budem u formi, al mi je ovo prioritet.... bilo bi fino kad bi neko napis'o sta konkretno da radim, koje kardio vjezbe i kakve trbusnjake itd itd sta ti ja znam...

13. pa ja, i ja budala sto pitam uopste

14. Bratac, to moraš skidati ili dijetom ili liposukcijom, nikakve ciljane vježbe ni sprave i čuda ti u tome ne mogu pomoći.
    Znači, dobra dijeta i kardio.

15. vidis, ti si izgleda shvatio da imam tonu nekog sala i stomacinu....
    imam 185cm i 75kg, i samo treba da se rijesim ovog malo sto imam.... nismo se razumjeli

16. To da bi skinuo "nešto malo sa stomaka" moraš da skineš dijetom 5kg što bi te načinilo kosturom... Bolje nabaci koje kilo mišića i onda se taj stomak neće videti.

17. Урадио сам руке, расадио сам их. Абнормално су велике, народ стреца од њих, http://www.youtube.com/watch?v=Z1DweztVI8I

18. bazo, jedna osnovna stvar- da bi skinuo tu mas, trebaš da uneseš manje kalorija nego što potrošiš,čime se mas troši i nestaje(kila masti-7000kcal), zatim važna stvar-ako radiš vježbe za određeni dio tijela to NEĆE SKIDATI MAS S TOG DIJELA TIJELA,već samo jača mišić, recimo svako bi "ee trebaš trbušnjake i vidćeš trbušnjake"-to nije to! To samo jača abdomene, i ti možda i imaš trbušnjake, ali se oni ne vide od sala. Da bi trošio salo i došo do njih,ponavljam, trebaš potrošiti više kalorija nego što uneseš, ali to sad ne znači da ti niš ne jedeš i sjediš, onda ti atrofiraju i slabe mišići. Znači, teretana, weighlifting i kardio i pokušaj da ubaciš povrća i što manje masti, i meni najvažnije-pij vodu!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.