Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Došla ćuretina, biće dobrog mesa!!1
Sad kad na grisine i čips dodas i to meso ne smem ni da zamislim na šta ćeš ličeti. Bićeš Hulk jebeni! :P
Jok, kad ne vežbam boli me tuki, pa jedem svakakva govna. Inače, večeras sam bolestan trening odratio: ramena i triceps, sav pucam.
Боље би било да пазиш више шта једеш кад не вјежбаш, него обрнуто
Ja isto. Kad vežbam pazim na ishranu skroz a kad ne džankujem dobrano.Samo je problem što sad treniram samo tri pita nedeljno. Kad budem prešao na onu stranu biće i manje dva nekad čak i jedan al če da puca od intenziteta.
Što se ne ubodeš galenikom ko sav normalan svijet?
Svejedno niko ne jebe doping kontrolu ni 2%
Arlo, prednost dopinga je što možeš više i intenzivnije da vežbaš. Ne vidim zašto bi se tako limitirao.
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/007/8/b/come_to_the_dark_side_we_have_cookies_by_fizzypopjnr-d4lkrdf.jpg
Da li je realno ovo da na takmičenju bude najveći lift?
Kuzmane, ti ni toliko ne možeš :D
Daleko od toga da ja mogu, ali spominjao sam da drugar koji ne ide u teretanu samo badi vejt vežba i pritom ima 80 kila kada je ušao u teretanu digao je 100 kila 10 puta potpuno pravilno i spustao do kraja, sad razmišljam kako bi on opušteno mogao kada bi se malo spremao da pobedi taj rezultat.
do 82,5
Takmičar Čučanj Benč Mrtvo Total
1.Miroslav Opavski 180 112,5 260 552,5
2. Marek Krajčik 140 100 190 430
3.Miloš Tintar 132,5 107,5 170 410
4.Nebojša Dišić 135 70 190 395
5.Milan Vezmar 110 105 160 375
Super, neka se prijavi.
Zapravo 112,5. A ja mislim da to imam sad lagano.
Mrtvo 260, tu je baš ojebo, 70 više od drugog.
al' noge su mu slabe ne verujem da bi mogao toliko čučanj i mrtvo, mada šta ja znam.
Samo što će ovo takmičenje na koje ću ja izaći biti isključivo benč a tu dolaze benč zveri tako da verujem da će u kat 82 ići preko 160-170 a ja cu verovatno do tad biti na 90+ jer ne verujem da ću mršaviti kad bi se spustio mogao bi nečem da se nadam ovako ću upasti u 100< tu likovi idu 180,190...
Ja ću se spremati pa ćemo videti...
Taj lik je postavio juniorski evropski rekord u dl sa tih 260.
Та категорија, до 90, а у коју спадам и ја иначе мада сам сад ту око 83 па могу и у ову до 83, је једна од најјачих ако не и најјача, када се узме у обзир однос ТТ и лифтова. Проклета да је!
А тачно се види велика доминантност мртвог дизања код РО дизача, ваљда зато што РО и опремљено мртво имају веома мале разлике лоло, а код бенча и чучања одела помажу доста, па светски рекорд у мртвом је урађен РО.