Па баш зато што ради то за своју душу циљ му је да оствари нешто у том спорту, да крунише тај свој труд, рад и љубав према лифтингу. Мени лично је циљ да једног дана узмем медаљу али то је увелико збох тога што сам оверкомпететив™, имам страст ка томе. Зашто се не бих такмичио иако "награде" сем пумпања ега и личне сатисфакције нема? Толико других ствари у животу немају "смисла" па их опет радимо.
Ja sa sadasnjim mozgom ne bih ulazio u takmicarske vode bodybuildinga i powerliftinga, mozda zbog toga sto znam par profesionalaca i nimalo mi se ne svidja njihov stil zivota, njihovo razmisljanje, njihovo nejebanje i nemanje ke$a ☺
Мурби, у праву си, ја додуше не знам, знам из виђења, али не знам лично про људе, али гледајући себе који сам миљама далеко од тога па ја покушавам да се пазим, да радим у корист свог тијела и тренинга.... Мислим да је јебено тешко, можда некоме дјелује АХ ТО ЈЕ ЛАГАНО ПИЈЕШ ХЕМИЈУ ЈЕДЕШ СВЕ ЖИВО И НАПУМПАШ СЕ, курац мој је то тако лако.....
Jeftinije je nego u Srbistanu, jebeš ga. Moji nabavljaju od lokalnih seljaka belo i crveno meso, jeftinije bude, a o kvalitetu ne treba govoriti. Sad imam ćurećeg belog, sidu leči kako je dobro.
Arlovski sta ti je motivacija za takcmicenja i one strane?
Kad bi pobedio, sto je mala verovatnoca, najvise sto bi dobio je medalja od 500din.
Ja sam jednom za jedan dan iscepio 5 kubika cvornovatog hrasta, pa se nikad nisam prijavio za takmicenje u cepanju drva, to se zove za svoju dusu.
Traume iz detinjstva, kompleksi, glupost...
Па баш зато што ради то за своју душу циљ му је да оствари нешто у том спорту, да крунише тај свој труд, рад и љубав према лифтингу. Мени лично је циљ да једног дана узмем медаљу али то је увелико збох тога што сам оверкомпететив™, имам страст ка томе. Зашто се не бих такмичио иако "награде" сем пумпања ега и личне сатисфакције нема? Толико других ствари у животу немају "смисла" па их опет радимо.
+1
vidi njidohree kako prati temu kekek
Oću pare da kupim vej i da kupim pilećinuu.
Ja sa sadasnjim mozgom ne bih ulazio u takmicarske vode bodybuildinga i powerliftinga, mozda zbog toga sto znam par profesionalaca i nimalo mi se ne svidja njihov stil zivota, njihovo razmisljanje, njihovo nejebanje i nemanje ke$a ☺
Мидори је поверлифтер :)
Мурби, у праву си, ја додуше не знам, знам из виђења, али не знам лично про људе, али гледајући себе који сам миљама далеко од тога па ја покушавам да се пазим, да радим у корист свог тијела и тренинга.... Мислим да је јебено тешко, можда некоме дјелује АХ ТО ЈЕ ЛАГАНО ПИЈЕШ ХЕМИЈУ ЈЕДЕШ СВЕ ЖИВО И НАПУМПАШ СЕ, курац мој је то тако лако.....
Smarko, rekla ti je moja žena da je najbolja piletina u veliku planu preko morače.
Може.
А питај је кол'ко кошта? Пилећа прса
Је ли ка' у Лаковић? :)
Најбоља је она моја н'о сам је изио :Д
otprilike jes, ne zna tačno u cenat. a to jes, najbolje je domaće... samo bi meni ža bilo da ga izijem a gleda sam ga kako raste :)))
Мени је било први дан жа', једва сам појео говна, запињало ми је, а онда сам заборавио на то :Д
Nema žala kad je kokoš mala.
Ža bi mi bilo sam kad bi bila matora što je nisam pojeo ranije. Loloo
http://www.youtube.com/watch?v=EMSWWgGU6Z8
Kakve su cene mesa kod vas u Montenigeriji?
Па бијело је око 5 еура, телетину сам купио пар центи испод 10 еура отприлике, ћурећи филе око 6 чини мисе... За друго сам слабо упућен :)
Jeftinije je nego u Srbistanu, jebeš ga. Moji nabavljaju od lokalnih seljaka belo i crveno meso, jeftinije bude, a o kvalitetu ne treba govoriti. Sad imam ćurećeg belog, sidu leči kako je dobro.
Prati Midori. Pricajte vi sta 'ocete, Midori je teretanas.
https://www.facebook.com/photo.php?v=149379875257146&set=vb.111133028972930&type=2&theater
kad nisam sad umro
HAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHAAH