elem, nevezano sa ovim, ko god ima početni kapital može da izvozi mađarske pse po evropi jer mađari imaju dobar kvalitet i poznati su u svetu kinologije, a cene su mnogo pristupačnije u odnosu na zapad evrope.
a kolko srba ima u luxemburgu?
jel bi pilo vode tamo da se organizuju turističke agencije koje bi prodavale seoski turizam, to ja planiram (al za 5 god minimum) da dovlačim dijasporu putem seoskog turizma, domaća jela, šetnje po planinama, salašima i ostalo. Nači, inostrani građani da dolaze vamo, al opet na neki način je i to izvozni proizvod
Dali vi znate kako izgledaju luksemburška sela? Ono što bismo mi imali da ponudimo je NULA!
stranci, ne mislim na ove naše koji su otišli sa sela za korom hljeba, često to i hoće da vide... naravno, moglo bi se kod nas srediti malo to, ali da bi se to prodalo treba jak marketing, koji obični ljudi ne mogu platiti...
Курде, ово је до сада била зајебанција ал ајд сад да покушам озбиљно. Није индустрија али што не отвориш травел ејџенси. За ниске цијене чуда Србије :)
U jbt...nisam očekivao da iko ovde da neku pametnu ideju, a sada ih imam već dve.
Moraću da sačekam malo i da vidim šta će ko još da napiše...možda. :-)
elem, nevezano sa ovim, ko god ima početni kapital može da izvozi mađarske pse po evropi jer mađari imaju dobar kvalitet i poznati su u svetu kinologije, a cene su mnogo pristupačnije u odnosu na zapad evrope.
@Buri
Pre nego sam došao ovde imao sam svoju fabriku vode Aqua Vrelo u Bukjanovcu, stariji članovi se sećaju toga.
Teško da ću moći da se bijem sa Vittel-om i Evianom ovde. :-)
e jebi ga, izgubi tisuću ojrića... idem vidjeti radimo li mi išta normalno još... :)
a kolko srba ima u luxemburgu?
jel bi pilo vode tamo da se organizuju turističke agencije koje bi prodavale seoski turizam, to ja planiram (al za 5 god minimum) da dovlačim dijasporu putem seoskog turizma, domaća jela, šetnje po planinama, salašima i ostalo. Nači, inostrani građani da dolaze vamo, al opet na neki način je i to izvozni proizvod
Mozes da guras i koja Kulturno umetnicka drustva.
Imamo ih na kilo..
Курде, отвори продавницу као званични дистрибутер Ђовака за ту државу. Наравно питај за дозволу даће ти Ђовак добар је он. Народ ће планути :)
Vidim da se Petru smeši hiljadarka :))))
Ovde su svi Srbi koji ovde žive baš došli iz seoske sredine...:-)))
A i ne volim da se nešto družim sa njima. :-)
Dali vi znate kako izgledaju luksemburška sela? Ono što bismo mi imali da ponudimo je NULA!
Извози витраж, то се овде јефтино прави а тамо скупо продаје.
Vidim da se Petru smeši hiljadarka :))))
Meni može i jedna odabrana kao utešno drugo mesto :)
Moze meni odabrana zato sto sam bar davo ideje :P ololo
Daj im 'nase' kineze... Imamo ih na svkom cosku oololo :P
Aza godinu-dve ako budeš još tamo ćeš mi trebati sigurno :D pošto planiram neki svoj brend da stvorim bla bla koji bi izvozio, al otom potom
stranci, ne mislim na ove naše koji su otišli sa sela za korom hljeba, često to i hoće da vide... naravno, moglo bi se kod nas srediti malo to, ali da bi se to prodalo treba jak marketing, koji obični ljudi ne mogu platiti...
Курде, ово је до сада била зајебанција ал ајд сад да покушам озбиљно. Није индустрија али што не отвориш травел ејџенси. За ниске цијене чуда Србије :)
Сале брате исти смо. Потписујем салетово :)
belo roblje, al sa diplomom
A da, imas i tekstinlu industriju. Ariljski ves, prvi maj pirot.
Msm prvi maj mozda jeste poznat, ali msm da je samo kod nas. Jebem li ga.
http://www.presovanemajice.com/
likovi presuju majce u ove male kutijice, bolesna stvar. rade samo kinezi i mi i kod nas je jefrinije