Šta STVARNO može da se izveze iz Srbije

1. Извоз вуне, ја мислим да нема тога тамо. Ако има исправи ме :)

2. ali da bi se to prodalo treba jak marketing, koji obični ljudi ne mogu platiti...

to je istina, ljudi jednostavno nisu spremni da ulože pare u margeting jer ne vide direktnu korist od toga, a kad bi samo znali koliko je to potrebno i zadnji dinar bi dali.
    Ima ova zemlja dosta da ponudi što se tiče turizma, ne mislim samo na neke prirodne lepote, ima toga svuda, nego i na specifičan mentalitet naroda i relativno niske cene svega i svačega...

3. Имао сам једну... Испегла се никад. хДД

4. Ariljski veš ima najjačeg predstavnika JASMIL, a oni su neverovatno jaki jer imaju 19 godina istorije proizvodnje... verovatno izvoze svuda...

5. Absent je dao opaku ideju, samo ja nemam stomak za to...više. :-)

6. Jbm li ga bruce, lupio.

A da ne pominjem razne cinkare i ta sranja. Toga valjda imaju na pretek, ne?

Moz sponzoruse da izvozis olol
    NE BELO ROBLJE!
    One ce same u inostranstvo.

7. enemi neces na dodelu diplome u njoj :D

8. @Bruce...dobre ideje bacaš, jako dobre!

9. Teča mi živi u Arilju, odatle znam za Jasmil, mogu potvrditi kvalitet njihovog pamučnog veša iz kolekcije Intimo - to je nepoderivo, a fenomenalno za nošenje...

10. Organsku hranu, oni tamo su ludi za tim. Kada bi uspeli da proguramo Zasavicu sa uzgajanjem mangulice, to bi bio posao.

11. Јанпи, то је била много кул мајица! Али курац, неће да се испегла, па неће... Носио бих је свуда да је нису пресовали! хД

12. Božen kozmetika, jaka firma sa kvalitetnim proizvodima, verovatno i izvoze proizvode i uz to je prirodna kozmetika, to je sad tako IN da nije testirano na životinjama

13. Opa :D
    Šta bi s koratom, otpade opcija, m?

14. ma nioko ovde neće da kupi ništa što se jede a na čemu piše made in Serbia, Bulgaria, Romania, Poland...veruj mi, radim sa hranom pa znam.

15. Ono profesora milojevica, antibol i protiv cibulja

16. @ortak čeda

Nije nije, samo gledam koja je najbolja...baš je puno dobrih ideja, majke mi jeste!

17. SWEET YEARS, fency garderoba i tako to u vlasništvu deje stankovića, ovde su dosta jaki i važi sa skuplji brend, a verujem da takođe izvozi proizvode po evropi. U italiji ga sigurno ima.

18. A ko kaže da mora da piše Made in Serbia? Na polutki ne piše odakle je, bitno da je zdrava i da zadovoljava njihove standarde. Majku mu ako neko može da muva oko papira to su carinici.
    Elem neki moji pajtosi počeli sa biznisom, ako krene javljam. Inače kozmetika iz Italije.

19. Jel prodaju tamo Rubinove alkoholne proizvode?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.