Prijava

Ne znam koji su to tripovi da su slaba reprezentacija, Kijeza monstruozan igrač, vezni red možda i najjači na svetu trenutno, i to računajući i ove sa klupe, Lokatelija i Pesinu. Mene je jedino Imobile razočarao, očekivalo se od njega više, tu jedino kubure, fali im špic kasvetan, tipa Lukaku. Bonući i Kjelini su tolko spori štoperi, al igraju ga na neku foru onako iskusno, kao da im niko ne može ništa, sinoć onaj Saka prozuja pored Kjelinija ovaj ni pet ni šest nego vataj ga za kragnu i obaraj na zemlju. Klasični oni 'lopta možda prođe al igrač neće hehe'. Bravo žabari svakako, Englezi jebiga neće na kvarno.

i ja sam bio na foru "ko su bre ovi" na pocetku prvensta, posto ne pratim nesto aktivno fudbal i ne znam bas 22-23 godisnjake iz italijanskih klubova.
ali da se ne zajebavamo, ovo ako ostane na okupu, zamene se ovi bas matori stoperi nekim slicno iskusim, i ima potencijala da ispadne najbolja italijanska ekipa na duze.

ne gledam samo jednu utakmicu, gledam kroz sta su italijani prosli do finala.

za razliku od engleza koji su prvi put na prvenstvu naisli na tvrdo u finalu. pa i tu uvalise gol na brzinu, ali od tog momenta su izgledali kao nasa reprezentacija kad povede protiv neke jace.

Treneri fudbalski imaju razgovore sa raznim stručnjacima pri dobijanju licence (a i kasnije, ima taj neki zakon valjda), uključujući i razne medicinske stručnjake, psihologe itd... Vladimir Vermezović je dobio pitanje šta ti je najteži momenat u trenerskoj karijeri. Rekao je da je promašaj Pjera Boje protiv Artmedije iz penala promenio i gotovo zakopao njegovu karijeru. Rekao je i da mu je žao što nije poslušao reči velikog Abdulaha Gegića koji je rekao - crncu nikad ne daji da šutira poslednje ili posebno napete penale. Imaju u genima dosta robovskog i kompleksa niže vrednosti, to im se neprmetno aktivira u teškim situacijama.

Ne slažem se, ali ovako je bilo.

ali ovo jebote:
https://www.youtube.com/watch?v=qnq3HPSEDck

kao sa decom kad igras pa se neki klinac namudi malo, a ti da ga cisto stavis na mesto. tako izgleda bukvalno, nije ni neki opasan napad, nista.

mada... da je protrcao sa loptom ovde, jebem li ga. muka sto ni jedan drugi igrac engleske, kejn, niko i ne pomislja da bi mogli da daju gol pa da utrcava i on gore, stoje na svojoj polovini i gledaju.

Mislio sam najslabija u odnosu na sve prethodne. Kijeza je odličan nema šta, ali da se ne lažemo - čitav tim je za klasu ispod igrača kakvi su bili Toti, Nesta, Maldini, Pirlo, Delpjero, Bobo Vieri itd.

Najsmešnija od svega mi je scena od sinoć iz studija (gledao engleski kanal), komentator govori kako Žoržinjo izvodi penale i šta radi kad šutira levo a šta desno. Svi u studiju se slažu, i ovaj još napominje - Pikford ovo sigurno zna. Dakle znaju oni, zna golman, znam ja, zna čitav stadion i pola planete gde će ovaj da šutne, i čovek stvarno spusti u donji desni ćošak. Nisam mogao da verujem.

Ne znam - ne znam kako to da protiv dva matora i prespora defanzivca ne staviš Rašforda i Sanča nego Kejna da se bije sa njima. Spakovali su ga u džep na 120 minuta i izašao je odande tek da šutne penal. Da su igrali klinci u špicu teško da bi ih ovi sačuvali - popadali bi posle 70 minuta i vrv obojica igrali sa po žutim veći deo meča. Ali dobro, ovako je ispalo savršeno. Ionako iritantni Englezi postai su bukvalno nepodnošljivi zadnjih mesec dana, da su kojim slučajem osvojili prvenstvo ogadili bi fudbal za narednih minimum 4 godine. Ovako ne znam šta je lepše i bolje - šljaga koju su dobili u rodjenoj zemlji, ili činjenica da neće igrati neko finale narednih bar pola veka.

ili činjenica da neće igrati neko finale narednih bar pola veka.

Naravno da je cinjenica kad ti kazes,sta bi drugo bilo.

Dobar je Kejn ali Vardi bolji

Zajebite vise engleze, da su van grupe naisli na bilo koju reprezentaciju iz drugog dela kostura ne bi se lozili da jesu sto nisu.
Ovo sto su vicesampioni je dovoljno, i previse za njih. Do penala jebenih dogurali.

Pobedili nemce, dosta im je. Mnogo nesto ocekuju da im pripada neki status za reprezentaciju koja je osvojila jedan trofej, pre 50god, na svom terenu, tako sto su sudije i svi bukvalno namestili da osvoje.

It’s coming home, jbt koji nivo arogantnosti bez pokrica.

A jebiga Melky nije to PES pa ubači sad sve ove što imaju 99 speed, igrali su Sterling i Saka od tih brzih, ali meni nije jasno to guranje Sake ispred Rašforda i Sanča, 19 godina ima jbt biće vremena za njega. A ovo za Totija i tu ekipu legendi, mislim da malo nostalgično porediš to, Italijani su ovo prvenstvo odigrali brutalno, od prvog do poslednjeg (osim Imobilea i Belotija al špiceve ko jebe realno LOL), svaki šraf je radio ono što treba i to maltene do savršenstva, ako održe ovu formu i stil igre i naprave neki rezultat na sveckom sad dogodine u Kataru, apsolutno će moći da se porede barabar sa tim žabarima naše mladosti.

Najsmešnija od svega mi je scena od sinoć iz studija (gledao engleski kanal), komentator govori kako Žoržinjo izvodi penale i šta radi kad šutira levo a šta desno.

Gledali smo isti strim sig, najjače što je reko komentator da kad šutne desno uvek ide po zemlji, a kad šutne levo obavezno je malo podigne, a ovaj je svejedno tako očajno i preko kurca šutnuo da je išla levo i po zemlji ali presporo i preblizu Pikfordu.

Od naredne sezone i Premieršip na kanalima Arene.

Mesi otišao iz Barselone

Bravo CHUKA. Ko bi reko da je privatizovan tim zapravo dobra stvar. Ovakav visoki presing patlidžan i žlezda mogu samo u snovima da igraju. Pušite kurac titovi blizanci.