ма да ево осваја бразил са титеом на челу репке свецко без пораза ооо нее
караћемо их јако наравно пикси ако има муда мора да каже одбрани да поломе ноге нејмару или дипломатскије решење да му пошаљу неку старлету нашу има их тамо буљук да га мало преваспита
Melk da li si svestan da je Neimar najbolji tehničar na svetu danas. Bolji od Mesija da ti kazem da se ne blamiras
Daj mi 2 igrača boljeg od njega na njegovoj poziciji?
Brazil i Italija nikad ne znas sta da ocekujes jebeno
Nejmar tehničar ne može da prdne protiv jakih i taktički dobro organizovanih ekipa, jer pada na svaki kontakt + nema dva ubitačna špica tipa Suareza, da može sa njima da igra. Kilav Brazil, ništa od njih još bar 12 godina.
Uvek za Argentinu, jebem li ga što... nisam uživo gledao Maradonu, Krespo era mi je bila mnjeh, Mesija nikad nisam voleo. Al kad vidim one dresove, game over.
Prvo za njih, posle za Mekiko (zadnjih 6 prvenstava ispadaju u osmini??!?!), posle za Kolumbiju. Al njih nema ove godine. Tako da za Senegal, na poziciji 3.
Argentina najdopadljiviji fudbal igra, uz Holandiju. Lep, brz, dinamičan, uvek imaju dobre tehničare i grubi su, tuku, laktaju. Pravi fudbal. Da su imali normalnog selektora i da im nije Mesi sastavljao tim, prethodno bi uzeli ko od šale.
Sad već pomalo kakiš. Bolji smo trenutno za dlaku od Švice, i za dve dlake od Kameruna. Daleeeeko od brazila. Prolaz ne da nije zagarantovan, nego jeben
Jeben da, odlična grupa. Ali Brazil bismo morali da napakujemo golovima kako trenutno stvari stoje. Tanki su bre u odbrani, i ništa naročito generalno kad pogledaš.
Potcenjujete ciganje, neće to na dobro da izađe
ма да ево осваја бразил са титеом на челу репке свецко без пораза ооо нее
караћемо их јако наравно пикси ако има муда мора да каже одбрани да поломе ноге нејмару или дипломатскије решење да му пошаљу неку старлету нашу има их тамо буљук да га мало преваспита
Brazil i Španija- predaleko će dogurati. Finalista jedno od ovo dvoje sig.
Moja Argentina, nekako su mi nedorečeni, nadam se polufinalu.
A znate ko će da poprdi. Danska. Predugo igraju predobro+ dobrana količina hajpa oko ekipe. Prelaka im je grupa, al neće iz nje izaći
Danska lagano četvrtfinale brapo
Šta je ovo majke ti li ga nabijem Njukasl zeleni šorcevi
A pa da, saudijski klub su, ova kombinacija dres + šorc kao da gledam saudijsku repku.
Iduci put na kamilama izlaze u onim plahtama bijelim
Melk da li si svestan da je Neimar najbolji tehničar na svetu danas. Bolji od Mesija da ti kazem da se ne blamiras
Daj mi 2 igrača boljeg od njega na njegovoj poziciji?
Brazil i Italija nikad ne znas sta da ocekujes jebeno
Argentina najveca govna da Bog da neuzeli nikad nista mrzim tu govnarsku skupinu ljudi
па нека је најбољи техничар на свету кога боли курац и прекините да дркате на жабаријану која се није ни квалификовала небитни су сад
Pa jesam reko da Španija uzima, šta još hoćeš od mene.
Potcenjujete jedne ciganje dok druge precenjujete
Italija, Argentina, Holandija - tim redom navijam na svakom prvenstvu.
Nejmar tehničar ne može da prdne protiv jakih i taktički dobro organizovanih ekipa, jer pada na svaki kontakt + nema dva ubitačna špica tipa Suareza, da može sa njima da igra. Kilav Brazil, ništa od njih još bar 12 godina.
Uvek za Argentinu, jebem li ga što... nisam uživo gledao Maradonu, Krespo era mi je bila mnjeh, Mesija nikad nisam voleo. Al kad vidim one dresove, game over.
Prvo za njih, posle za Mekiko (zadnjih 6 prvenstava ispadaju u osmini??!?!), posle za Kolumbiju. Al njih nema ove godine. Tako da za Senegal, na poziciji 3.
Naše ne računam, to nije navijanje, to je bolest.
Argentina najdopadljiviji fudbal igra, uz Holandiju. Lep, brz, dinamičan, uvek imaju dobre tehničare i grubi su, tuku, laktaju. Pravi fudbal. Da su imali normalnog selektora i da im nije Mesi sastavljao tim, prethodno bi uzeli ko od šale.
Po kvalitetu, mi bismo morali da zgazimo Brazil u toj grupi ko pačije govno.
Sad već pomalo kakiš. Bolji smo trenutno za dlaku od Švice, i za dve dlake od Kameruna. Daleeeeko od brazila. Prolaz ne da nije zagarantovan, nego jeben
Jeben da, odlična grupa. Ali Brazil bismo morali da napakujemo golovima kako trenutno stvari stoje. Tanki su bre u odbrani, i ništa naročito generalno kad pogledaš.