Фудбал

1. Da, taj je lep, ali postoji problem TV prenosa kod visokih kamera i onih niže postavljenih, tj. ne znaš da li se ovaj dres tretira kao tamna ili svetla varijanta (iako je definitivno svetla kad gledaš iz nivoa igrača), odnosno ne znaš šta protivnik treba da obuče ako ćemo mi izaći sa takvim. Baš bismo ga retko mogli koristiti.

Meni je kul bio onaj "gostujući" iz 2018.

https://pbs.twimg.com/media/DYphQm8W0AAQF8S.jpg

2. Zlatno na novim dresovima je zbog toga što živimo u zlatnom dobu, čudi me samo što nije ubačen i tigar print negde :))

3. Treba neko u fotošopu zlatnog tigra da ubaci zaista.

4. https://www.adidas.com/us/argentina-22-away-jersey/HF1489.html
    аргентински гостујући дрес бољи од наша оба :'(

5. Šta je bilo sa onim zvezdinim špicem što je pre 5-10 godina otišao u Španiju? Nadavao se golova bio u domaćoj ligi, zvao ga bio i selektor u reprezentaciju - on mislio da je šala. Visok, crn, zaboravih kako se zove. Otišao u neki tenerife, las palmas, nešto.

6. Da Lekić, našao sam malopre. Ala nije napravio ništa od karijere, baš bezveze. Jako je obećavao, ne znam zašto nije uspeo nigde da se istakne.

7. Sad prvi put saznajem za incident iz '89, južnoameričke kvalifikacije za SP brazil-čile, čileanski golman Rohas fejkuje da ga je baklja pogodila u glavu, pada uvija se, uvijajući se seče sakrivenim žiletom u nadi da će kazniti brazil, čileanci se povlače s terena... al prevara je ipak otkrivena. Čile banovan s tog SP i sa SP '94. Rohas doživotni ban. Po meni: drakonska kazna. Mislim da su se i pre i posle dešavale gore stvari lolo, pa za dron sagu ni mi ni šiposi ne bi smeli loptu da vidimo ni na treningu. Osim toga, možda nije ceo tim čilea bio upoznat sa pokušajem

8. I taman kad pomislim da smorinjo moze sa romom da uzme skudeto on izgubi od mrtvog udinezea 4:0 pas im se mesa nabio

9. Hahah kakva je to psovka crnogorska, svidja mi se

Samo umjesto nabio mozda bolje najeo ili nagrizo

10. Istorijski je Skauzer u pravu.

11. To isto znaci samo se bas redje koristi xd

12. Na Drini ćuprija:

Вijesan vlah (psi mu se mesa nabili!) skače mubasiru u oči, viče na njega...

13. Brat hrvatski sve zna ^^

14. Koji je kontekst tog glagola, jel kao sinonim za najeli, tipa tolko mu se mesa iznabijali u svoje grkljane?

15. Naravno, ipak citiram hrvatskog pisca

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.