Фудбал

1. Mislim da je kontekst doslovno napunili (stomak), ali nesam siguran

2. jel samo meni erling haland nepodnosljivo ruzan? ono, ne malo kao ruznjikav, nego kvazimodo klovn karikatura ruzan.

3. Pitacu babu ona zna te izraze iz vremena knjaza danila fazon

4. Haland ne lici na ljudsko bice

5. Dušu dao za ulogu bullya u američkim filmovima

6. Šta serete, Haland je vrhunska pička.

7. https://img.a.transfermarkt.technology/portrait/big/418560-1656179352.jpg?lm=1¨

umesto da nadje frizuru koja mu pokriva sto vise lice i skrece paznju sa njega, on nabacio mijatovicku

8. Meni nije brt, arijevac pravi, oštre crte lica, jaka vilica, muževno baš.

9. Pitacu babu

Skauzer bošnjače, mi SRBI pitamo oca.

10. Ovde izgleda ok, ovo sad u sitiju kad ga vidim izgleda skroz drugacije, ne znam mozda mi se cini, inace yeas pravi nordic warrior

11. haha ne zna ni on, za ovo triba fakat neko from second age

12. Da uđe u zapisnik internet istorije da sam ja prvi reko da je haland dejmon targarijen PROPO pošto vidim da zaživelo po netu.

13. ne znam, nije ono da ima facu da te nervira, da ne izaziva ni mrvu postovanja, samo izgleda ko da kad ga bog pravio dao detetu da proba malo i ono, pa nije popravio posle.

14. Ne znam, znam samo da mi Gabriel Žezus deluje kao da 24-7 pokušava da iskenja jako tvrdo govno, i tako već 17 godina. Ne mogu da se otmem tom utisku ikvari mi fudbal a njega nekako počinjem da ne volim, mada je ok igrač i lepuškast momak čak.

15. da ,to je to, sto vise gledam. izgleda ko los crtez svetog save, sto naslikalo neko dete sto se trudi, al ne ume, pa to je.

16. Melkijades, nemoj da se druzis sa gurbetima, ti si iz Sapca

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.