Фудбал

1. Одлична фора!

2. 627
    Спрега СМС - Имобиле баш фино функционише видим

Protiv buđavog kremonezea cenim da bi sprega ti - ja funkcionisala jednako fino. Isfunkcionisao im je čmarove Midtjilend u četvrtak s petardu.

3. аххахаха
    е а прочитао сам негде некидан да је та смс имобиле спрега фазон најефикаснија дал у италији или у историји фудбала тако нека прича
    зато то написах хехе

4. Još 14 sličke mi fali. Haters on suicide watch.

5. Ima li po Bor menjaže pa si tolko brzo uspeo?

6. Колико си пара уложио до сад одокативно методом одговори ако немаш прецизан податак, ХВАЛА!

7. Oko 100 evrića ličnog kapitala + burazer i ćale uskočili s po koju rendom kesicu. Čuvam sve kesice, dobićeš precizan iznos kad budem u mogućnosti. Poceko imam samo jednog kolegu s kog se menjam irl, ostalo sve preko menjaza.rs, preporuka za svakog ko oće da ne puca mnogo pare.

8. Pa ja u nis blizu do mene imam svakodnevnu menjazu gde dodje 50 ljudi i prelako je. Nego malo sam utanjio zadnje 2 ned, i s kupovinom i s menjazama, jos 90ak mi fali

9. хвала на одговору ја лично скупљам ал сигурно нећу попунити цео албум не због кеша него ме мрзи да ловим све сличице плус да лепим ирањане катарце и тако не државе можда сам ово написао већ ал небитно ние згорег наговестити

10. A jeste smorčina lepim rendom Youssefa Msaknija ili Abdulaziz Hatema za koje mi šišti levo jajce, mnogo se bolje IZGASIRAM kad skupljam evropsko, šteta samo što su naši operisani od plasiranja na isto.
    125 pocepanih kesica = 11250 dinara + 6 koverti za menjažu (10 rsd koverta + 30 rsd markica) = 11490 rsd do sada bačeno u nepovrat.

11. Sto dindži kesica? Koliko sličica, šest? Hoće biti opet ona fora sa legendarnim retkim sličicama koje lovaju svi redom?

12. 90 dinara, 5 slichke. Ima neke rendom EXTRA STICKERS govnurda neka koja se nigde ne lepi nego kao što je poslednji paninijev album pa kao MEMORABILIA. Vidim ljudi kače po kupujem prodajem da prodaju zlatnog ronalda za 300 evra, ako uspeju da nađu nekog retarda ko će da im pljune tolke pare na to alal im kurac.

13. https://www.kupujemprodajem.com/kolekcionarstvo/slicice-i-albumi/ronaldo-extra-slicica/oglas/141461663
    Dao bi mu pare čisto jer je tolko nenormalan i ima toliki bol u kurcu da uopšte okači ovako nešto.

14. Šta bre moguća zamena, za šta menja, za suprasnu krmaču?

15. не разумем шта последњи панинијев албум шта си хтио рећи?

16. Fali mi jos samo POR3

17. 627
    не разумем шта последњи панинијев албум шта си хтио рећи?

Neće pravi više panini, izgubili su licencu, uzeli neki amerikanci topps.

18. Fali mi jos samo POR3

U neka rasna vremena vukajlije, već bi neko zakačio sliku sličke sa prelivom

19. Rui Patrisio, imam ga zalepljenog al ne duplikat, mora se poserem direkt u album znači jbg.

20. A bzvz jbg. Uložiš stoju i popuniš album za tri nedelje, koji ni za 200 godina neće vredeti ništa jer će ga svejedno imati 500 miliona ljudi. Nije to to. Šta ste popunjavali kao klinci btw? Ja samo nindža kornjače, nindju i malo spejs džem, no tad sam već bio peti osnovne pa sam se smorio brzo. Sećam se, za 10 praznih kesica nindje (ako su lepo otvorene lol) dobijalo se ne znam koliko sličica - i ja na povratku iz predškolskog naidjem pred crkvom na gomilu bačenih kesica, ono, gomiletinu. Ne znam da li sam to posle slao, ne sećam se...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.