Фудбал

1. Да леп гол а лик не игра озбиљан фудбал од цирка 2017е то је пола деценије за неупућене

2. Kako mislis igrati fudbal za Górnik Zabrze nije ozbiljno

3. јбт сад видим клуб из пољске доводи подолског, клуб из грчке доводи марцела и родргеза други доводи сидбеа а српски тимови лове африканце и не могу да доведу једног крштеног бразилца

4. Šmo zašto ne igra Vlahović?

5. Na transfermarktu stoji tigh injury. Nadamo se cuvanje za Katar, ali nikad se ne zna

6. Ne znam za mitrovica i vlahovica ali vecina ovih naprasno povredjenih brazilaca itd glumataju zbog SP, evo sad se i Mesi povredio, slucajnost? Ne bih reko

7. Ma ajd nije loše, nek se čuvaju. Biće interesantnije SP što je manje osakaćenih

8. Kontam da i Ronaldo igra ovako ocajno jer se cuva, prosto covek ne lici na sebe a preveliki je egoista da sedi na klupi dok mu svakako niko nece poverovati da se povredio jer je prespreman

9. Lik je mašina ali bukvalno

10. i cekaj klubovi su ok sa tim?

11. Kostić odigrao maestralno, dve asistencije, imao bi i tri da im nisu poništili go zbog fejk igranja rukom, a i dao bi gol da mu onana nije skinuo ovaj šut https://streamin.me/v/6576177e ovako će nam skida i na svecko heheh
    Seviljski derbi ludnica tri crvena kartona i najgori autogo ikad za koji je 84% kriv gundelj.

12. Al zato je sad dao go isti kao protiv majorke otkad on ima ovakav šut alooo

13. Jel realno da nam se povrede dva ponajbolja igrača pred svetsko. Mi kao narod ovo nismo zaslužili.

14. Pazi ovo - udarna vest, Vlahović operisan...Kopam na svim drugim medijima, i ozbiljnim i neozbiljnim - udarna vest Vlahović ide u Junajted (postoji mogućnost, Ten Hag bi ga rado video u ekipi mada je preskup i treba im gomila drugih igrača itd). Ali nigde drugde vest o povredi i operaciji. Kontam da je skupljanje čitalaca i lajkova, ništa drugo. Odmaraju verujem i on i Mitro.

15. Uzećemo bod Brazilu Zapato, ljubi brat nemoj da mi se sekiraš.

16. бајерн парисенжерман
    из све снаге навијам да дрогирани шуцштафел разбије ове гадове

17. Real prvi poraz u ligi doživeo od Valjekana kao što smo svi i očekivali. Iraola čuda pravi sa onim ubazdama koje ima na raspolaganju, opasan trener kao što i igrač bio.

18. Bajern mi ide na kurac nek ugine vise.

19. Dokle god ih pucaju s one kvalitetne droge neće da uginu i draće svakog sa po minimum 4 gola razlike. https://i.redd.it/amn5dyphidy91.jpg
    Pogle ti tu gol razliku, marš bre više u kurac govna urokana.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.