Фудбал

1. Možemo da maštamo naravno zašto da ne. Na primer zamisli Duki Tadić ponovi onu maestralnu partiju protiv reala iz 2019. baš u prvom kolu protiv brazila. Želje su jedno a realnost nešto sasvim drugo doduše.

2. нека они изгубе, али хоћу да ми умру сви на терену и да покажу да знају да играју фудбијал, цео савез последњих 10 година су пичкетине и одлазе у историју као највеће пичке и фукаре у историји фудбала, почевши од председника секретарице кафе куварице спремачице и осталих
    Хоћу на свецком промену боли ме курац какви су играчи на терену ако може велс исланд и тако те хали гали репке да гину могу и наши

3. Mogu, uvek su i mogli, ali nisu hteli, i neće. Baš zato je odličan raspored na ovom sveckom. Raskurca te brazil u prvoj a ti standardno sivilo i mrtvilo na terenu, nula trčanje nula pas igra nula vezni red, posle toga dovoljno je pixi da uđe u svlačionu i raspreda onu svoju klasičnu tiradu pa ako je ovo fudbal koji vi hoćete da igrate onda ne znam ajde da se pakujemo i da pičimo kući jebeš ti ovo svecko i nakon toga dve rutinske pobede i prolaz u osminu doviđenja prijatno pametnom dosta.

4. пф ко се усере бразилаца прецењених не треба ни да живи
    ај кад прођемо групу да играмо ко усташе 2018 свака победа на пенале све до финала кацу испушили од француза.
    кад смо код усташа имам 4 дупликата јебеног доминка ливаковића голмана :(

5. lele meni onaj josip juranović preseo mislim da sam ga osam puta izvuko

6. Ako se mene pita, ja samo hoću da vidim tri utakmice kvalitetnog i lepog fudbala sa naše strane, a da prodju bez ispada tipa nepotrebni crveni, kiks i gol u '95. ruka u šesnaestercu itd. Tri utakmice čestitog nadmetanja i igru koja ima smisla, ništa više. Sve tri možemo da izgubimo, nebitno.

7. Ako ćemo od Brazila da izgubimo 3:1 posle 90 minuta truda i solidnog fudbala, ja zadovoljan, makar i pet stopostotnih šansi omašili. Ali da se napada i da se parira koliko može, i da ugasim tv sa utiskom - dobro, izgubismo, ali je to ličilo na nešto i možemo dalje uzdignute glave.

8. Vi ga bre preteraste, šta je sledeće, očekujete od doktora i nastavnika i pandura i čistača ulica i poštara u srbiji da rade svoj poso? Ma idite u peršun.

9. Тако је парам
    Шмокљави боли ме курац за ове који се не мешају у свој посао за 55 хиљада динара
    али фудбалери који згрћу милионе да не могу да се уиграју и да немају однос према репрезентативном дресу то не могу да сварим.

10. треба нама јапанска дисциплина да не кажем дисциплина самураја ехх и њихов стандард

11. честитке бенземи на златној лопти
    заслужено

12. Kakva tekma Fiorentina Inter sve te jebalo

13. топ одгледаћу исечке
    видео сам иначе некидан да б92 преноси италијане то нисам знао, играо јуве против некога тад.

14. Pike izgleda zavrsio karijeru
    Kakvo vece

15. a boli me pa kurac baš
    svako ko idolizuje katalonske smarače može da mi oliže jaja

16. Bandwagonujem Napoli od pre par dana. Msm svakako sam ih od uvek najvise voleo od talijana, plus mi je Maradona goat lično, ali msm da je dolazak KVARADONE ucinio da se lozim ko dete. Minus- previse šiposa u ekipi

17. I ne mogu da uvale tri komada da ispostuju velikog pikea a ja igra kec i 3 do 5 nisam npr iz 1 u 1 gde sam izbegao minu na koju bi mnogi pali nego inteligentno zaobisao ali cigani ostaju cigani dzaba kvalitet u tipovanju

18. Gledam sto je Podolski dao golcinu, ja sam bio ubedjen da je covek u penziji jedno 3,4 god l0l

19. Bandwagonujem

ужас не знам ни шта ово значи свака част на коришћењу ових ангосаксонских идиотлука, ипак мишн песд респект + за име очекивано