Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Munem malo i čukam malo ili bez ovog malo ima gotovo identičnu konotaciju,zavisi najviše od raspoloženja izgovarivača i količine koju želi da prezentuje, tj da mune ili čuka standardno ili malo.
Kako igra ovaj lids lijepo, ako ko me jebe kad igram na totenhem buđavi jebem ti glupaka.
Munem Totnam, MOT!!
cxelsea propo
њukasl izvuko se
арсеналу се баш отвара лига
лампард је тренер евертона а тукел више није челсиа ето
izmaleriso si arsenala woozie muče se protiv wulvsa
anulo mufa
није вулвс него репка португала хехехе
видим последњи су а како и не би кад их тренира неки измишљени тренер дејвис пфф
evo ga 0:1
ANULO MUFA RADI ARGENTINCI SU U PRAVU
2 0 готова зекма
Eo ti Šmo
https://www.youtube.com/watch?v=DQ-o6gaTb8s&ab_channel=SoccerStories-OhMyGoal
Inače ako hoćeš da dobiješ gomilu mišića na brzinu, možeš da gruvaš govedji želatin svaki dan. U principu trebalo bi da uneseš 150g za mesec dana, i onda ga izbegavaš naredne pola godine zbog holesterola, ali možeš komotno i tipa pola kile za dva meseca, mislim da ne smeta (treba proveriti, ne mene slušati naravno). A dobar je za kosti, nokte, kosu, kožu, 90% je čist protein, manje jedeš drugu hranu pa si fit itd. Mislim da se ni Lebron odavno ne puca hemikalijama, ali zato troši brdo para na hranu i ostalo.
human growth hormone
Ovo. Mislim da ne postoji nijedan profesionalni sportista ozbiljnog kalibra koji nije na PEDs.
https://www.youtube.com/watch?v=-6uBgqEcMQA
Ne sumnjam da im daju nešto, ali lepo je onaj čovek objasnio - ne možeš da napucavaš masu i radiš kardio istovremeno - možeš, ali u normalnoj srazmeri, a ne da igraš prvenstvo, ligu šampiona, domaći kup i represtaciju istovremeno. Ne ide nikako. U pauzu zbog virusa su ušli već prespremni i - nastavili da rade kod kuće. Zamisli sportistu zaključanog u kući, bez drugih aktivnosti sem seksa - pa poludeće posle dva dana ako ne trenira.
ko god misli da se profesionalni sportisti u sportovima sa dosta novca ne rokaju hemijom je naivan.
mlad nba igrac na prolece: ne mogu da igram za reprezentacijym noram da se odmorym da idem u grcku sa porodicom sezony jaka.
mlad nba igrac na jesen: ripped
Желатин је добар за тетиве, ја сам дуго вукао неку повреду десне руке у лакту, претпостављам биц или триц тетива, и после једне туре скоро скроз прошло. После друге потпуно. Може то да се пије стално, кашика на дан.
V
i
d