Фудбал

1. da malo prodiše forum.

2. Mislim da se slažemo oko toga da su svi na nečemu. Debata je više oko toga na čemu su, i u kolikoj meri.

3. pricam ja, mora se konzerviras posle 30neke da bi bilo koji sport mogo da radis. sve pomaze, ali glavno je ovo hladjenje za upale i joga jebena, istezanja, stagod da pomognes misicima, tetivama i ostalim potrosnim delovima da se ne upale i da se regenerisu.

djokovic, federer, nadal isto usavrsili to. djokovic prvi, izgleda ko da ce duze od federera igrati.

ronaldo, mesi, svi vrhunski sportisti.

sportska medicina jbg, nauka.

4. ono, sta je legalno a sta je doping je skroz subjektivna granica.

5. https://streamin.me/v/a3bb72d2
    AJDE BRE MILINKOVIĆ SAVIĆU ŠTA BRANIŠ KOJE PIČKE MATERINE
    Matić bi nam lego na ovom sveckom kao majka preko mrtvog sina

6. Matić samo golčine ume da postiže, voleje pod prečku, makazice, ove odlučujuće u 90+. Obični golovi ga ne zanimaju.

7. Povredio se Kostić upravo, pitanje je šta i koliko ozbiljno.....................

8. Me jebeš? Samo nam je to falilo u pičku lepu materinu.

9. Zamenio ga Alegri odmah posle toga. Ne znam, nadam se da je ok.

10. Sad sam premotao da pogledam, ne sviđa mi se kako izgleda, imao je prazan prostor ispred sebe a nije istrčao do kraja. Još i SMS malopre kad izašo drži se nešto za cevanicu hahahhahah pa najbolje svi da budu roviti tamo.

11. Odvalio ga Lokateli u list momački.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.