Фудбал

1. Cudi me da nas nije jako naguzila ova treca postava engleske ali ima vremena jos

2. jebo sliku svoju ako ovo penal

3. IMAO SI JE NA RUCI MOSTARSKA BLJUVOTINO

4. Poceli su da igraju viktorije pred nasim golom, ocekujem ocekivano

5. eo i pavlovic usao za cvabe bio ispostovan

6. Albanezi u formi protiv uvek neugodnog Lihenštajna

7. dobro igramo fudbal ovaj

8. uhhh bas sam se juce pitao kad nasi mejmuni igraju evo saznao sam na tezi nacin

9. Nisam imo pojma da igramo danas, sad se uključio
    Pa ovo je tooga

10. izgleda vucela drzi i ovog piksija na poziciji samo da ne bi on bio glavno govno u zemlji tokom leta

11. ''Stadion sam mu izgradio, dao mu milionski ugovor i odrešene ruke, a on ovako da nama Srbima vrati, ccc. Rani kuče da te ujede''

12. kakva panjina ovaj pavlovic

13. prejebali smo ih nema sta bice ovo

D O B R O
    O
    B
    R
    O

14. Vladan Kovačević prešo u Sporting, odličan korak biće prvi golman ekipe koja igra ligu šampiona.
    I krenem da čitam šta je s njegovom reprezentativnom karijerom što ga nema na pixijevom spisku izgleda da smo ga i tu izduvali nešto. Po svemu sudeći pošto je rođen preko Drine i već je nastupao za neku od omladinskih selekcija bejha, nema pravo da promeni nacionalnost, i to zato što nije imao srpski pasoš pre svoje 22. godine. Sreća pa smo stacked na golmanu ali umesto da imamo i ovoga i Svilara mi pušimo kurčeve tu nešto. Vladane srećno sa zlatnim ljiljanima nadam se da će te novi izbornik pozvati (neće).

15. Супер (Y)
    Шта се десило са тим душаном свиларом он беше рођен у белгији и брани за њих шта

16. pa mi imamo na svakoj poziciji buljuk i pun kurac igrača sem pajsad BEKOVA nema levog beka pa ne moš ga izmisliti. a nekad nam je zadnja linija bila ivanović, kolarov, vidić... ee

17. Како нема левог бека, па имамо левог бека он се зове Милан Родић.

18. Mi smo ovu poslednju igrali kao sa 4 klasik defanzivca lol

samo katanadjo cepaj pixi total fudbal prevazidjeno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.