ИЗВЛАЧЕЊЕ из лењости, и повећање продуктивности

1. Треба прихватити племениту доктрину неделања, одбацити жеље због којих нас опседа патња, искључити се из тока дешавања...

2. Пронађи неку обавезу из које можеш извући корист, покрени бизнис, претрчи преко магистрале да би се извукао из летаргије, истуци некога, попиј неко енергетско говно, одјави се са вукајлије и не враћај се, тражење бана је тако лејм. А можеш и једноставно да наставиш да нолајферишеш, трошење енергије је за сиротињу.

одбацити жеље због којих нас опседа патња

3. Vald zenmajstor.

Elem, neko je vec pomenuo, najzgodnije je sebi postaviti niz malih ciljeva, koji zajedno doprinose tome da budes zadovoljniji sobom i svojim zivotom.

Ja sam npr, resila da u narednih mesec dva dobijem povisicu, (i tesko si ga mom direktoru ne bude li je), i to mi je motivacija da ne oteram u persun i posao i klijente i pomenutog direktora.
    Takodje, resila sam da ove godine idem na more, za to sklupljam lovu.
    I da zavrsim renoviranje spavace sobe.
    To sudostizni ciljevi, vidljivi u bliskoj buducnosti, i od jednog do drugog, uvek imas motivaciju...

4. Ako ne želiš bube i kojekakve vanzemaljske oblike života u svojoj kući, moraš redovno da je održavaš čistom. Dovoljna motivacija je samo ako zamisliš tako nešto da imaš u sobi i da ti gmižu po telu dok spavaš pijan. Pa onda zamisli kako u budućnosti i dalje sediš za kompom, sav osedeo i izbledeo i zdravstveno ugrožen lajkuješ kojekakve sadržaje dok se tvoje drugarice zadovoljno brčkaju u bazenu i tračare, bez tebe da ih gnjaviš i bez tvojih ludih ispada i šašavih pokušaja muvanja ali one sada imaju momka koji ne čeka i koji već kreće u akciju a tako bi voleo da si ti na njegovom mestu.

Devojke, zamislite šta ste mogle za svo ovo vreme da uradite. Umesto da se slikate za fejs i pozirate po kupatilima, bolje sredite to kupatilo da liči na nešto. Zamislite kako neki manijak sa druge strane monitora radi nešto dok gleda tvoje polugole slike na fejsu i kako smišlja odvratan plan da te navuče i odvede te u belo roblje. Malo se trgnite i izađite iz tog virtuelnog sveta pun kretena, idite zaposlite se i zaradite za sebe ili nađite zanimacije za ruke kao što je vajarstvo, slikanje na platnu i obrišite tu prašinu sa ormara, nemojte čekati da sve majka uradi za vas. Žao mi je što ću da vam razbijem iluziju dame 21 og veka ali ženska osoba radi po kući i rasprema i kuva, tako da nećete muškarca impresionirati telom, već inteligencijom, smislom za humor i najvažnije kulinarski umećem.
    P.s. I nije sramota svom mužu ili dečku povremeno oprati noge. To nije ponižavanje, to je dokaz koliko brineš o njemu i koliko ga voliš.

5. Zamislite kako neki manijak sa druge strane monitora radi nešto dok gleda tvoje polugole slike na fejsu i kako smišlja odvratan plan da te navuče i odvede te u belo roblje.

Hahahahahah...Sram vas bilo, manijaci!!!

6. Devojke, zamislite šta ste mogle za svo ovo vreme da uradite. Umesto da se slikate za fejs i pozirate po kupatilima, bolje sredite to kupatilo da liči na nešto. Zamislite kako neki manijak sa druge strane monitora radi nešto dok gleda tvoje polugole slike na fejsu i kako smišlja odvratan plan da te navuče i odvede te u belo roblje.

1. Dobro je sto devojke retko slusaju savete svojih baba i prababa.
    2. Gde su sada oni teoreticari zavere koji tvrde da je Vucica zapravo jos uvek Vuk?

7. До'ро б'е Вучице, каке везе има прање чапоњака са овом темом?

8. Hehehe nema veze ali mala dopuna. ;)

9. Синоћ сам прочитао ову тему и данас ме бановаше на меЗ дана на ФБ-у, на ком губим највећи део времена. ТОЕ НЕКИ ЗНАК!!!!!!!!!!1111111111

10. P.s. I nije sramota svom mužu ili dečku povremeno oprati noge. To nije ponižavanje, to je dokaz koliko brineš o njemu i koliko ga voliš.

A što se tiče brisanja, mora li to peškirom, ili je kosom nekako ličnije i intimnije? I još jedna stvar: da li treba da srkneš malo te vode, čisto da razveješ sumnje oko intenziteta brige i ljubavi?

11. Malo se trgnite i izađite iz tog virtuelnog sveta pun kretena, idite zaposlite se i zaradite za sebe ili nađite zanimacije za ruke kao što je vajarstvo, slikanje na platnu i obrišite tu prašinu sa ormara, nemojte čekati da sve majka uradi za vas. Žao mi je što ću da vam razbijem iluziju dame 21 og veka ali ženska osoba radi po kući i rasprema i kuva, tako da nećete muškarca impresionirati telom, već inteligencijom, smislom za humor i najvažnije kulinarski umećem.

HAHAHAHA Prevazišao si samog sebe... :)

12. P.s. I nije sramota svom mužu ili dečku povremeno oprati noge. To nije ponižavanje, to je dokaz koliko brineš o njemu i koliko ga voliš.

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Ne znam za tebe ali ja svakoga ko je zdrav, prav, relativno mlad i pokretan, a ne može sebi sam oprati noge smatram za debila. lolololo

13. Ето да сам јуче умро, не бих сазнао да има и жена с фут фетишем, али нисам то очекивао од Вучице. Додуше, колико их ових дана мисли на стопало Ђоковићево, да се запита човек.

14. upis da pratim posle

15. Valdo, kako oće i čime oće da ih briše. A da bi on dokazao njoj ljubav, moraće da srkne malo te vode.
    Marcipan, misliš prevazišla?
    Smorka, nemo tako. Šta ako je muž/dečko premoren i nema snage da stoji a bazde mu noge, zar nećeš biti sebična i zbog svoje gadljivosti prema prljavim nogama u postelji da mu opereš noge?

16. forumaši su prave osobe za davanje odgovora na ovu temu

17. Zamislite kako neki manijak sa druge strane monitora radi nešto dok gleda tvoje polugole slike na fejsu i kako smišlja odvratan plan da te navuče i odvede te u belo roblje.

Демантујем, не смишљам ја никакве планове за одвођење било кога у бело робље.

18. Marcipan, misliš prevazišla?

Da, izvini, malo sam netolerantna... ali da, lepo je to.

19. Занимљиво, занимљиво... Али ја бих увео правило да пије воду само ко пере. Некако пијење дође као кулминација самог чина, а ако би пила особа којој су ноге опране, некако се губи тај осећај моћи. Осим тога, онда не треба користити сапуне и детерџенте, јер то је отровно, штети организму, има фосфата. Нешто би се могло ипак искомбиновати: прање пепелом, или неким еколошким сапуном од козје масти, тако нешто. Вреди размислити. Библија има на неколико места упутства тог типа.

20. Da, izvini, malo sam netolerantna

ne nego brkaš polove.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.