Nema popodnevne nastave u osnovnim i srednjim školama - ISPUNJAVANJE SPOMENARA!!!

1. A ja se spremio da krenem...

2. Valjda nema ni kod nas u Nikšić. Aj nek je sa srećom.

3. Očekujem burnu raspravu na ovoj temi.

4. Vama je, đeco, do jaja, samo što ćete morati ići bar do kraja juna u školu, a obzirom na štrajkove, vrlo moguće i do kraja jula.

5. Što nema škole u Beogradu? Poslaću pisanu primedbu gradskoj upravi u vezi sa ovim !

6. Ko vam brani da idete? Samo napred.

7. Poslaću pisanu primedbu gradskoj upravi u vezi sa ovim !

Piši mi, ja sam Gradska uprava.
    Elem, mi radimo do 1, moramo stići kućama dok ne padne mrak...

8. Pekki, ja ne jer sam maturant, a za ostale me je briga...

9. Pekki, ja ne jer sam maturant, a za ostale me je briga...

10. E jebem ti današnju omladinu, rastu pod duplim kurtonom. Kad sam ja bio mlad pešačilo se deset kilometara kroz sneg do vrata sa fenjerom u jednoj ruci a motkom u drugoj ako naiđu vuci.

11. Остаћете глупи.

12. Па таман, украли нам недељу дана распуста, сад треба то да распореде негде

13. Мене интересује да ви мене кажете где има јефтини кавурма и чварци! МЕНЕ ТО БРИНЕ ЈУТРОС!

14. Мене интересује да ви мене кажете где има јефтини кавурма и чварци! МЕНЕ ТО БРИНЕ ЈУТРОС!

НА ПЈАЦУ ИМА!

15. Jel moguce da prisustvujem ovome? Hocete da otvorite zajedno temu da diskutujemo koji je razred najbolji (osmo tri carevi) i cija je razredna najgora? Stakojkurac

16. Ovo upozorenje za moderatore?

17. Ovo upozorenje za moderatore?

i to vrlo korisno. uhh, sad kad navale....
    hvala estradni umjetniče, bićemo na oprezu!

18. ovo što reće marcipan
    brace yourselves it's going to PRELJEVA!

19. ЛУЛО! у РС се не иде никако у школу. ОПАААААААААА

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.