Предвидите вукајлијашку апокалипсу

1. Како замишљате престанак постојања Вукајлије? Ја типујем на хакерски напад, или Цару који постане мод са дуплог.

2. или Цару који постане мод са дуплог

То би била права готива :)

3. Можда се усвоји АЦТА и Форчен тужи Кајзена?

4. хтео сам ја синоћ да отворим 666.-у тему, ал' ме је мрзело, јебеш га.
    ценим да ће кајзен да се замонаши и да све отера у пичку материну, уз речи:
    "вид'о сам кол'ко гована има међ' људима, одлучио сам да напустим овај материјални свет и замонашим се на фрушкој гори, јепте се и јејте говна".

5. А коме ће Кајзен да остави Вуку? Стићку?

6. Doće srpski Anonimusi i metnuće onu mantru o legiji i praštanju neđe u neki ćošak. Ima da nas razjebu!

7. Doće srpski Anonimusi i metnuće onu mantru o legiji i praštanju neđe u neki ćošak. Ima da nas razjebu!

То, мене би био блам после да се логујем. Контам и други тако - и ето га ПРЦ.

8. А коме ће Кајзен да остави Вуку? Стићку?

Са' ће Стићко да вам дође, пребаци неку тему из другог подфорума, аутоматски начинивши ову 667-ом и тако усере мотку :)

9. Фацо, не дај му идеје леба ти :)

10. Фацо, не дај му идеје леба ти :)

Ма опуштено, неће сад кад сам ја провалио финту. Није оригинално онда јебига. Тако да си овако још сигурнији :)

Иначе, сајт ће пасти када дође кер, мали кер.

11. Gambere što si đavo decxko?

12. banovaće nas femenistički lobi jer nemamo podforum za žene. A i da imamo, znate već kako bi se zvao.

13. gamby

Како замишљате престанак постојања Вукајлије?

Očekujem najezdu ziljave klinčadije sa postera na forum i čet koji će biti oblikovani po njihovom ukusu. Najaktivnije će biti teme "šta slušate trenutno", "šta ste poslednje pojeli/popili", "šta trenutno gledaš na TV-u" i slične. Tada će Vuki doći kraj.

14. Пророчанство каже да када аутор "Малог вица", "Црнац ми је укро кола" и аутор "Малог кера" буду модератори у исто време, сајт ће се урушити сам у себе и то је то. Фали још једна карика.

15. Чекам ако се СтефанКостић одјави, па бегам у атомско склониште и то је отприлике то.

16. Фали још једна карика.

Autor definicije plee(hleb). :D

17. vrlo je moguće kad Snežana i 7 džegera budu na naslovnoj da će sajt da zabagira.

18. Са' ће Стићко да вам дође, пребаци неку тему из другог подфорума, аутоматски начинивши ову 667-ом и тако усере мотку :)

Duvaj ga, to sam i 'teo. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.