Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ne igra se tri puta već jednom nedeljno. A ako misliš na treninge, u tom rangu retko koja ekipa ih ima. SAMO FUCA!!! Sad su već opasni Fejz, Bvdlddaga, Deki, Prof...
    Ne znam dal će moći Enemi da ih sve baš stavi u džep. Moraće još jedan u odbranu. lolooo

2. Чаче, ја контам да у бетон лиги умиру мање више сви тимови после 15 минута. хД

3. зато се и тренира. веруј ми ту нема онога ко овде трчи назад напред осим можда бекова. тренирао сам довољно да знам да није немогуће да се издржи 45 минута ако се добро дише и креће само онолико колико је потребно. тако да два пута по 45 против тимова из бетон лиге, мислим да је реална прича. НЕЋЕМО ИГРАТИ ПРОТИВ БАРСЕЛОНЕ, О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ!

4. E pa ako je tako, onda ok. Da se dolazi na treninge, i ako su ostali timovi isto sranje.

5. Е и ако треба, ја увек некоме могу да откинем ногу, па док га шију ми да се освежимо неким хладним напитком.

6. *White - činio čuda na golu, odvlačio lopte pogledom od sebe

Ja jednostavno... Ima dana kada mi se igra fudbal, i ima danas kada mi se igra fudbal a igram dobro. Kada igram sa Dekijem i fejsom u ekipi moj skill se poveća za 20%. Lopta će biti napumpana za sledeći VOS. Pošto niko neće da donira za onu F50-icu... A ja nemam ni prebijeni dinar.

7. Vidi ga jogurt kifla ;) Prof je uglavnom sve rekao. Ocenio nas ,) Ja bih da se izvinim mojim saigračima zbog nekih glupih odluka i zbog toga što sam tek na kraju izašao kao izmena. Jbg, previše sam željan bio. Sledeći put me vucite napolje. Bvdlga, si čuo da je sledeće nedelje koncert Crvene Jabuke u 17 časova u Velikoj Plani? ,)

E da, lopta mora da se nabavi. Dobra lopta. Ovako ne vredi. Kad bi neko(agilni) bio fin pa kupio, a svi mu damo 100 kinti sl vikend, bilo bi ekstra :D

8. Aaaa odbanovali te ladnoo.

9. Ја сам играо бетон лигу прошле године, и да ми саставимо најбољи фк вукајлије свих времена, значи најјачу поставу, они би нас добили 7,8-0:)

10. To ja pokušavam da im objasnim Hugo, al jebiga.

11. Kada igram sa Dekijem i fejsom u ekipi moj skill se poveća za 20%.

Deki i Fejz su Ćavi i Inijesta, a Beli je Mesi!

12. a Beli je Mesi!

Ja ne igram za Brasu! Dole Barsa! Samo Pepe, samo Real!

13. JA MESSIM! :D

Nisam ja vredan fudbalskog zvanja ;)

14. Ја сам играо бетон лигу прошле године, и да ми саставимо најбољи фк вукајлије свих времена, значи најјачу поставу, они би нас добили 7,8-0:)

Znam ja da si u pravu Hugo, ali opet treba da probamo i da igramo. I da nam bude kul jer imamo AFK Vukajlija. Ne da se zajebavamo, nego da damo sve od sebe pa neka nas i napune, ali opet da se kroz to mnogo dobro zajebavamo. Jer ej....imati svoj klub...nema ništa kulje od toga.

A što se tiče toga bvdlga, postavljaj ekipu, govori im šta da rade....to ja radim...dobro to bi po meni golman trebao da radi kada je difens u pitanju, ali ja mojima stalno pričam i pokazujem rukama. To tako mora neko da radi.

15. Зато ће се прве сезоне покушати овако, без да имамо "праве фудбалере" на списку, па докле дођемо. а ако треба, следеће године ћемо цепати и с неким људима који су већ играли ил шта већ. или баталити спику. битно је да једну годину играмо овако, а после видећемо већ. и да, мислим да ма колико немали талента или имали, тренингом може да се утаначи то да макар не примамо по 7 мечева по текми. а и Хуго, ми тебе планирамо да имаш чланску карту тако да ти ћеш ПОМОЋИ У ПОБЕДАМА АЛЕ АЛЕ!

16. Voleo bih kad se vratim na terene, da mi Prof malo popravi igru savetima. Vidim da se odlicno razume u dbalfu. Jel moze Profke???

17. Хаха, ма мени би било кул да играм, што да не. Само да се не би заносили, ти клубови у бетон лиги су озбиљни, на пример у овом клубу је играло једно 4-5 баш старијих ликова који убијају фудбал. Што се кондиције тиче, зна бвдлга, ми који смо полуспремни тада били(он и ја), и тако спремнији вероватно од 90% људи који би играли овде, смо буквално умирали на нашим међусобним утакмицама, и да није било константног мењања, ја не знам.

Такође, да би уопште и видели шта и како, док је лепо време можемо да изнајмимо железников стадион и одиграмо једну пријатељску.

18. Такође, да би уопште и видели шта и како, док је лепо време можемо да изнајмимо железников стадион и одиграмо једну пријатељску.

Veoma dobar predlog.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.