Vukajlija Ol Star fudbal

1. па мора да се спремимо ја јуни и прве пријатељске!!!

2. Moramo. Kada izađemo na teren da se useru od samog pogleda na nas.

3. још у оним зеленим дресовима, са штуцнама беле боје, са зеленим рамфлицама. и пред сома наших навијача. ПА УМРЕЋУ ОД СРЕЋЕ! лоло

4. Ja ću da pokidam tada. Ima da uklizam 200 puta na utakmici. Niko neće proći. Draću se k'o Gandalf na mostu kada im uzmem loptu.
    "YOU SHALL NOT PAAAAAAAAAS"

5. А КАД ПОБЕДИМО ЗАЛЕТИМО СЕ КА ПУБЛИЦИ, КА НАЈВАТРЕНИЈИМ НАВИЈАЧИМА; УКЛИЗАМО НА КОЛЕНИМА И ВИКНЕМО ГЛАСНО "ЈА ЈЕМЕН!!!!!!" опааааа

6. JA JEMEEEEEEEN!
    A oni koje će parole da ističu na tekmama ne smem ni da zamislim.

7. ни ја лоло

НАВИЈАЧКА ГРУПА "ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ФАМИЛИ!"

8. A ovi preko drine nose zastavu "MEĐEDI"

9. Ко потврђује долазак?

Пс. Изгубио сам наставак за пумпу. Тако да вероватно нећу напумпати лопту све док га не нађем.

10. Ја јемен... Овај долазим...

11. Мала школа фубала "Ја јемен" организује упис малих пандана годишта '99 па на горе. Нека ваше дете учи од искусних тренера који почасно носе Ја Јемен дрес већ годинама. Тренери вишегодишњег искуства, школовани на академији за тренере боћања, научиће ваше дете тајне вишегодишње традиције и кило коњске масти након сваког тренинга. Ту је Марвељ који ће ваше дете научити да правилно изговара ОЛОЛО. Искусни Бебоп који ће научити ваше најмилије да извлачи подриг из дубине слепог црева. Тренер Арловски, који ће му давати часове о томе шта се пије као гејнер после тренинга (вињак). Манчестер, који ће да подучи ваше дете о томе како не треба носити розе копачке када пребациш лопту у терен где играју скинхедси.
    И још многи други!

Пожурите!
    Не допустите да вам децу упропашћује олош и игрице, Ми ћемо то уместо њих!

Ето, написах рекламу за малу школу фудбала. :)
    Да ли се слажете?

12. Hnjo hnjo hnjo, Arlovski pijanduro.

13. Odlična reklama za školu fubala...

Ja Jemen sutra sigurno....to jest takođe dolazim

14. Пс. Изгубио сам наставак за пумпу. Тако да вероватно нећу напумпати лопту све док га не нађем.

Skineš plastišni vrh hemijske olovke (onaj deo što se odvrće, kroz koji prolazi mina) i staviš na pumpu, bilo koju, prisloniš švrsto na pisak i duvaš.
    UBR, dolazim sigurno i na vreme i popravio sam alfu!

15. I Txe Prof će vas počastiti svojim dolaskom lololo :)

16. ако буде лоше време опет дођите!

У 5 КОД КАМЕЊА!!!!!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.