Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nema veze izgleda da će nas biti ipak dosta.

2. Dolazi i Arlovski, potvrdio mi je, nego de je Gusti, nema ga na temi nikako?

3. Саћу му пустим поруку.

4. Саћу му пустим поруку.

Send to: Gusti Sok

Alo bre indijanac jel dolaziš na VOS?

Replay from: Gusti Sok

Ne mogu, pečem rakiju, počeo sam da pijem i ne verujem da ću stajati na nogama oko 5. Voli vas centarfor.

5. Лололол, тако некако. хД
    Дакле, Густи не долази.

6. Znao sam da je već pijan lolololo

Dobro biće nas svakako. Reme ne dolazi, napisao je na temi "Nedelja Slenga - Mortal Kombat"

7. Ej ljudi kod koga je lopta?

8. Код Белог је лопта, само неку пумпу да завршимо.

9. Da kupim loptu?

Pa ono uzmi je, mada ti dajem pare sledeće nedelje jer sam ćao sa parama do sutra.

10. Pa ono uzmi je, mada ti dajem pare sledeće nedelje jer sam ćao sa parama do sutra.

Ma jok, 'oću da kupim loptu dimam!

11. Imam ja četvorku kod kuće al' ne verujem da bi mi je brat dao. Mogao bih da kupim za sledeću nedelju.

12. Probaću i ja nešto da nabavim al' ne garantujem. Ovi moji sve beki guzičari, pardon, muzičari, nisu ni čuli za fudbal, jebeno...

13. начи ај понеси лопту и пумпу и понеси неко хемијску оловку па ћу ја да је напумпам АМАН. ил још боље ДЕКИ ЋЕ ЈЕР ЈЕ ОН У ТОМЕ ПРОФИ ЛОЛОЛОЛ

14. Evo Deki će uzeti loptu.
    DEKI DONATOR!!!

15. DEKI DONATOR!!!

Хахах, то се и очекивало од њега. Спремали смо га. Најзад су уродили плодом сати и сати пропаганде да нас финансира. лололо

16. Најзад су уродили плодом сати и сати пропаганде да нас финансира

Lololololo Deki Mišković!!!

17. VOS JE KLUB SA TRADICIJOM.
    JEBI VITALA!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.