Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ae;))
ОЋУ И ЈА С ВАМА ДА ХОЋУЈЕМ!
Деки, де си бре ти?
Evo me u Negotinu. E jbg kasno maćori aj na čet.
Mogli bi da bacimo VOS u nedelju, da se i paninaro upiše na zid učesnika ove manifestacije.
Ja sam za!
Kad je derbi??
Subota Deki.
Igramo u nedelju.
rešeno
Deki i ja smo jednoglasno rešili da se igra u nedelju. Punktum.
ГЛЕДАЈ САД ОВУ АКЦИЈУ!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936652_10201097355223935_929829995_n.jpg
ОПААААААААА
мада нам неко написо да смо шунд, ал МАМА МУ ШУНД!
Naš čuveni CKP (Centar za konferencije i prezentacije), to jest one klupice na Adi lolo
тај рад :)
JA KAO PREDSTAVNIK TREĆE EKIPE SE SLAŽEM SA VAMA DVOJICOM! NEDELJA IT IZ!
manča - car
arlovski - ne d'o Bog nikom.
:3
ahahahahahahaha
Ahahahahahhaa!
Ne kapiram šta je smešno, ali možda je to normalno...ipak sam ja žena u godinama...ne znate da me je juče onaj što je snimao kamerom i što niko nema pojma ko je pitao: "Otkud VI u ekipi sa ovom mladom sajber generacijom?"
Kristina htela da ga bije :)))))))