Prijava

Mala zanimljivost. Denver potpisao igrača, Australijanca, koji se zove Jack White, potpuno isto kao što se zove frontmen grupe White Stripes. Tim potezom Denver trenutno u rusteru ima igrača iz sedam različitih država, što će reći Seven Nations Army.

Mada će Kampaco da leti do kraja leta.

Zašto je prošlo nezapaženo da su potpisali i Brusa Brauna? Imao je dosta dobru rolu u Bruklinu, odličan poso su napravili što su njega doveli. Nema Bartona, počinju da sklapaju odličnu ekipicu, samo da se oporave kako treba Mari i Poremećeni Antivaxer Jr i mislim da im je ovo najbolja šansa da doguraju do prstenat.

Istina. Dovedoše i onog Koldvel Popa, ili kako se već čita. Bouns će da napreduje, tu je i dalje Džef Grin... mislim da njima zdrava prva petorka nikada nije bila sporna (lagano top 5 u ligi čak i bez Portera), ali ove godine sve deluje da će im i klupa biti preozbiljna, što je i bio najveći problem. Finale konferencije je realan cilj, a kad si tu onda je sve moguće.

Poremećeni Antivaxer Jr

hahahhahaha

Због Боунса су и пустили Мориса без проблема, Мареј, КЦП, МПЈ, Гордон и Јокић су одлична петорка, ал' Буги ми је више био за замену Јокића него Џордан, макар офанзивно, ал' ај да видимо шта ће Мелоун да осмисли....

Šmoklja
Zašto je prošlo nezapaženo da su potpisali i Brusa Brauna? Imao je dosta dobru rolu u Bruklinu

Дап, добар поентер, на протоку лопте ће им се исто врло лако уклопити и сасвим је пристојан дефанзивац, а уговор му је свега на неких 6-7 милиона по сезони....

Čitao sam komentar neki koji objašnjava da su se Mari i mpj oporavili davnih dana, ali nisu igrali do kraja sezone kako bi Denver mogao da naplati neku silnu lovu od osiguranja - u suprotnom, dobili bi daleko manje. Ne znam da li je istina ali ne bi me čudilo ni najmanje.

Procitah i ja ovo jos pre plejofa.

Ма то осигурање креће чим неко пропусти одређен број утакмица због исте повреде (ваљда половина у регуларном делу или тако нешто), на обојици је било кад да се врате чим добију лекарску дозволу, али Мареј је тек крајем априла добио дозволу да се врати на терен од лекара, док су играли са Вориорсима, тако да од тога није било ништа, а МПЈ је негде у марту добио дозволу, али боље је да сачека нову сезону и припреме јер би овако и да се вратио био кењкав и неупотребљив....

Bojan Bogdanović u Pistonsima. Tužan dan za već dugo čemerne pistonse i njihove fanove (mene et al.)

sta se desilo sa utom?

Ainge na poziciji GMa, totalni rebuild ide, i to prolaze odlično, za Gobera su dobili brdo pikova prve runde, za Mičela isto solidan paket. Ovo sa Bogdanovićem ne kontam, BB za Olinika i Saben Lee-a, i jedan i drugi tim na gubitku.

uta, kad god vidim setim se ovog mjuzikla:
https://www.youtube.com/watch?v=Mwpqu36kK4U

kolko ne volim taj zanr, tolko je ovo jedna od najboljih stvari koju sam gledao, ukljucujuci film, serije, uzivo, tv, stagod.

Previše pompe se diže čini mi se oko ovog skeletora, a vrlo lako mož se desi da bude Pokuševski 2.0. Mora pucanje sa HGH da krene ODMA SADA ODMA.

Svi ti GIMMICK igrači, Zion, ovaj Vembanjama, to nikad nista ne napravi.

https://pbs.twimg.com/media/FfCBYZoXoAE-31N?format=png&name=900x900
Tebra koju drogu puše ovi i koji algoritam koriste ako su im denver nageci glavni favoriti na zapadu šta se dešava

Ne znam al ovi sto vode raptor statistiku najbolje predvidjaju.