'El burek burek, ako nije s mesom?

1. о брате, ви босанчероси би се свађали 10 дана са човеком само око тога јел бурек са сиром ил без сира са месом. Какве сте њушке невера -.-

2. A s čim se jede burek, je l to jorgut, pivo, koka kola, šta.

3. ne svađamo se mi Fejze, mi se slažemo - vi se nešto bunite :)

4. mlogo buke ni oko čega.
    Burek je burek, bilo dal je smesom i ssirom. Alo bre, burek! Razlika je u ceni i ukusu.

5. A s čim se jede burek, je l to jorgut, pivo, koka kola, šta.

Kakvo je to pitanje? Zjogurom, naravno.

ne svađamo se mi Fejze, mi se slažemo - vi se nešto bunite :)

Upravo. Mi se fino složili i onda dođe neko da se buni. E NE MERE!

6. Како Лемајић искусно пали ватру....

7. ја само са швепсом битер лемоном могу да јем бурек

какав црни јогурт

8. burek je burek samo ako je s mesom, nema rasprave o tome
    i burek uvek ide s jogurtom, po sistemu masa jogurta je 2 puta veca od mase bureka xD

9. El burek burek, ako nije s mesom?

U Bosni nije, u mom srcu nije, u Srbiji jeste. Kraj priče.

U svjetskim okvirima inače svakakve pite sa raznim nadjevima se mogu nazvati burekom, tako da su, na moju veliku žalost, Srbijanci bliži istini.

10. какав црни јогурт

Bijela čokolada, crni jogurt, e vala mu jebaše majku više. Odsad sam daltonista.

11. ''Бурек'' је ово што што селенијум окачи, а ''бурек с месом'' је оно премасно трокутасто србијанско говно од којег ми се повраћа :)
    Ја мислим да је мистерија ријешена.

12. чек сад фацо, оћеш да кажеш да сте ви СРБИ иако сте босанци а ми смо СРБИЈАНЦи иако смо срби?

13. Facafacaa

''Бурек'' је ово што што селенијум окачи, а ''бурек с месом'' је оно премасно трокутасто србијанско говно од којег ми се повраћа :)
    Ја мислим да је мистерија ријешена.

Burek ne može da bude premasan, to mu dođe k'o aksiom. Ako ne curi niz bradu nije to to.

14. PRAVDA ZA MASAN BUREK! Faco, šta ti napraviše u toj Rusiji, bemlimu sve?

15. Ма то сад није битно фејсе, батали :)
    Хоћу да кажем да смо и ми и ви хуманоиди, с тим што сте ви земљани а ми вулканци. Имамо шиљате уши, што не значи да нам днк није исти. И волимо запјевати крајишке, јер такав нам је историјат у родном алфа квадранту.

16. Ja najviše volim onaj sa zeljem, bez jogurta. Volim i sa pečurkama, mada umeju da preteraju sa biberom. I ako je smotano, to se zove pita, inače je burek. Zelje u bureku mi je ukusnije nego u piti jer stavljaju manje jaja. A zeljanica se seče na kocke, pita sa zeljem je valjkasta, a burek sa zeljem trougao ako se jede na manje. To tako razlikujem, i mislim da tu nema greške.

17. Селенијум, овде се једе жива риба. Уништили ме начисто. Посто сам еским. Ловим, живо дерем и кидам месо док се још копрца. Ко Голум.

18. E marcipan, ti ga prećera. To moraš imati formulu kod tebe da bi znala šta i kako isječeno trebaš jesti :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.