Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Za Fringe nije dovoljna jedna epizoda. Sećam se da mi je onaj doktor naučnik bio jako iritantan u prvih par epizoda, da bi do kraja, kad ga skontaš, zapravo postao jedan od najboljih likova koje sam gledao u serijama.

2. krenuh da gledam vikinge juce. auuuu... danas vec pocinjem drugu sezonu, na oci ne vidim...
    verovatno otkrivam ameriku, al nema veze. da preporucim ako neko jos uvek nije gledao.

3. mnogo nerviram se
    skoro svaku seriju koju sam skinuo na komp nisam pogledao do kraja,jer uvek jebeno zaboravim do koje epizode sam stigao

4. kako čekati do leta Suits... elem, počinjem http://www.imdb.com/title/tt2741602/?ref_=nv_sr_2 izgleda do jaja, i ortak mi kaže da kida

5. Koja je fora sa srozavanjem Game of Thrones? Sta kao, dok je bila u zaletu i nisu je svi gledali onda vam je bila dobra, a sad je ultrapopularna sad je kao sranje? Serija je i dalje do jaja tako da ne vidim sto pojedini seru...

6. Niko to govorio nije, bar ne na ovu temu, zapravo uopšte na sajtu a ja jedva čekam da krene krljačina sa zombijima.

7. Sta znam,mozda sam pogresno protumacio ovo tvoje,ali sam sigurno na nekoj temi video da je zesce popljuvana,samo ne znam gde tacno... Elem,kad smo vec kod toga,ako se to prikazuje oko 7-8 onda bi do sad vec trebalo da je na torrentu jer je toliko popularno. Cekam kao siroce pored kompa. Ako ne bude za nekih sat vremena onda gledam Herkulesa diznijevog. :D Nisam gledao sto godina, a mnogo gotivim Hada. :)

8. Znam da su tek maloprije na imdb stavili da je druga epizoda emitovana i stavili treću za next episode. A za DaVinčijeve Demone nema torenta evo više od dan, samo se na pirate bay pojavljuju neki lažnjaci svakih pola sata sat.

9. http://www.imdb.com/title/tt1958961/?ref_=nm_knf_i2
    jel gledao neko? gledao bih samo zbog njega, čak i da je sranje, ali opet reko da pitam ovde, ako je baš dobra da skinem odma.

10. Jel gledao ko Rome? I ako jeste jel vredi šta?

11. ako neko nadje prevod druge epizode GoT neka stavi,torrente verujem da ste nasli ima ih sad koliko hoces

12. Ako neko gleda Californication, počela je nova sezona.

13. evo ga Da Vinči na FOX-u

14. jebem ti bogove, počela sam da računam i bacila komp od sebe
    mani se takvih sajtova!

elem, ovi da vinčijevi demoni su taaaaaaaaaaakva navlakuša, jebo im ja mater.
    tuga je što su onakvog glumca odabrali za leonarda, prilično je očajan. doduše, cijelu seriju i izvlači "priča" da tako kažem, tj. zanimanje gledaoca šta će se desit' u sljedećoj epizodi i te fore, dok su glumci jad i čemer, čast izuzecima.
    duša me boli što će 90% mladeži koja veze nema o leu i istoriji tadašnjeg društva i rima i svega pogledati seriju i na osnovu nje steći utisak, al jebiga, ameri su ameri, moraju sve oskrnavit.
    elem, ja kao najveći licemjer sad odoh da dovršim prvu sezonu, pošto se izjedoh živa šta će se desit'.

15. онај што је затворен у ватикану је папин брат близанац (прави папа, овај што је сад папа га је затворио тамо и отео му власт) а она пичка лукреција му је ћерка

16. kurvetino raspala ciganska
    nisam pročitala, džaba, znam da spojluješ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.